Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2021 р., 11:20
Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати та жителі нашої громади! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, а й всіх громадян, які вболівають та допомагають у вирішенні нагальних проблем, дбають про розквіт нашої територіальної громади. З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої Тетіївщини. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.
06 Грудня, 2021 р., 16:43
6 грудня Тетіївську територіальну громаду відвідала голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк. Вона вручила відзнаки з нагоди Дня місцевого самоврядування міському голові Богдану Балагурі та його заступниці з гуманітарних питань Надії Дячук.
06 Грудня, 2021 р., 15:40
1. Майже 100%: на Київщині завершують прокладання нового асфальту - http://koda.gov.ua/news/mayzhe-100-na-kiivshhini-zavershuyut-prokla/ 2. «Велике будівництво» басейнів на Київщині триває -  http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-baseyniv-na-kii/
06 Грудня, 2021 р., 14:39
3 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН щороку відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який нагадує кожному з нас про можливість надати допомогу та підтримку таким людям. В рамках Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради організовано отримання 151 дитиною з особливими потребами Тетіївської міської територіальної громади подарункових сертифікатів, які можна отоварити в магазині «Лемаркет».  
06 Грудня, 2021 р., 14:33
Сьогодні — річниця загибелі нашого земляка, воїна АТО Юрія Григоровича Марценюка. Народився він 12 лютого 1960 року на Донеччині в сім’ї робітників. В Тетіїв маленький Юрій приїхав разом з матір’ю – Марією Михайлівною, яка овдовівши молодою, виховувала трьох дітей. Юрій був учнем міської школи №4, закінчив її в 1977 році. Був призваний у 1979 році на службу в армію, служив у танкових військах у Харкові. Мріяв стати кадровим військовим, та далися взнаки проблеми зі здоров’ям. По завершенню військової служби працював недовго в Києві на залізобетонному заводі. Надійним супутником життя стала дружина Ніна Максимівна Марценюк. Останні 15 років Юрій працював на сільськогосподарському підприємстві «Слобода», звідки і пішов захищати рідну землю, рідну матір, дружину і всіх нас…. Пішов воювати добровольцем 10 серпня 2014 року – відразу після того, як дозволили брати до армії громадян його віку. У зоні проведення антитерористичної операції перебував у складі 25-го окремого мотопіхотного батальйону територіальної оборони навідником – оператором. 6 грудня 2014 року Україна втратила свого відданого сина – доброволець Юрій Марценюк загинув в районі Дебальцево від поранення в голову під час артобстрілу опорного пункту. На знак великої пошани - в пам'ять про випускника-воїна Юрія Марценюка. на фасаді Тетіївської гімназії встановлено меморіальну дошку. Указом Президента України №76/2016 від 1 березня 2016 року, «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Вічна пам’ять герою, а його рідним і близьким — наші співчуття і повага!
06 Грудня, 2021 р., 14:29
Шановні військовослужбовці, захисники України! Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України. Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над ворогами в різні періоди буремної української історії. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх патріотів. Наша армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України. У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль. Дякую за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям військових. Щиро бажаю нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, талану і вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому! СЛАВА УКРАЇНІ
06 Грудня, 2021 р., 14:26
Шановні волонтери Тетіївщини! Впродовж багатьох років ваша безкорислива діяльність є прикладом для багатьох людей. Адже чужий біль та страждання не залишають вас байдужими, ви приходите на допомогу всім, хто цього потребує, допомагаєте армії, хворим, літнім людям, тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах. На вас чекають, вам дякують, вас поважають та мають за приклад. Завдяки вашій невтомній праці світ стає кращим та людянішим. У В міжнародний день волонтерів хочу щиро подякувати вам та побажати міцного здоров'я, родинного затишку і тепла, наснаги і добробуту. Хай усі ваші плани і задуми неодмінно втіляться у життя!   З повагою міський голова Богдан Балагура.
06 Грудня, 2021 р., 14:25
В ТЕТІЄВІ ОСВЯЧЕНО НОВЕ КЛАДОВИЩЕ! Кошти для проведення будівельних робіт в сумі 860 тисяч гривень, було виділено з міського бюджету. Місцевим підприємством ТОВ "Тетіївдорбуд» було укладено асфальтну дорогу, асфальтну стоянку та пішохідні шляхи з білощебеневого покриття безпосередньо на території кладовища. Силами КП "Благоустрій" було власноруч виготовлено вхідні ворота, поклонний хрест, побудовано огорожу та вбиральню. Роботи з облаштування території ще триватимуть. В перспективі - будівництво технічного приміщення, каплички та озеленення території. Важливо На старому (центральному) кладовищі будуть здійснюватися ЗАХОРОНЕННЯ ЛИШЕ НА РАНІШЕ ВИДІЛЕНИХ МІСЦЯХ, поряд з існуючими могилами.
06 Грудня, 2021 р., 14:22
Відбулася зустріч представників учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти громади з міським головою Б.О. Балагурою, заступником міського голови Н.А. Дячук, депутатами міської ради О.М. Лях, Г.Б. Побірайко. Обговорили корисні проєкти, які можуть бути реалізовані учнями за сприяння міської влади (збір пластику, батарейок). Міський голова подякував за запрошення, у своєму виступі зазначив, що учнівське самоврядування відіграє велику роль у формуванні лідерських якостей в учнів. Участь у самоврядуванні виховує людину з новим мисленням, здатну до творчості, ініціативи, з яскраво вираженою громадянською позицією, з почуттям обов’язку перед суспільством. Активні учасники учнівського самоврядування були нагороджені грамотами від міського голови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь