Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Листопада, 2021 р., 15:15
21 листопада біля пам'ятника Героям Небесної Сотні і борцям за незалежність України з нагоди Дня гідності і свободи відбулася заупокійна служба та покладання квітів. Участь у цьому заході взяли міський голова Богдан Балагура та його заступники Василь Кизимишин і Надія Дячук.
22 Листопада, 2021 р., 15:07
1. Понад пів сотні: на Київщині збільшили кількість дорожніх об’єктів, які ремонтуються в рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/ponad-piv-sotni-na-kiivshhini-zbilshili/ 2. "Велике будівництво": реконструкція дитсадка в Лебедівці - http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-rekonstrukciya-di-3/ 3. Цьогорічні проєкти «Великого будівництва» Київщини готові на 94% -  http://koda.gov.ua/news/cogorichni-proiekti-velikogo-budivn/
22 Листопада, 2021 р., 14:54
КОНЦЕПЦІЯ ІНФОКАМПАНІЇ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ 2021
22 Листопада, 2021 р., 09:27
ФОП, яка здійснює роздрібний продаж товарів в магазині, що розташований на території ринку, не може бути платником ЄП першої групи
21 Листопада, 2021 р., 12:01
21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято волі і демократії, прав і свобод людини і громадянина, української державності та європейського вибору. Саме за права і європейський вибір вийшли на майдан десятки тисяч амбітних студентів, які хотіли лише одного. Хотіли, щоб їхня держава стала європейською державою на чолі з свідомою та патріотичною владою в якій цінували б людей та дотримувалися закону. Цей день, який докорінно перевернув свідомість українського народу, об’єднав прагнення мільйонів наших земляків до кращого життя та змінив хід української історії. З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно – визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода у домівках наших краян, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави. Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі! фото 27 листопада 2013 року.   Міський голова Богдан Балагура.
21 Листопада, 2021 р., 11:58
Шановні трудівники сільського господарства, щиро вітаю вас із професійним святом! Споконвіків хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим і в нашій громаді, він формує значну частку нашого бюджету, в аграрній сфері зайняті багато жителів Тетіївщини. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Бажаю усім вам щастя, добробуту, міцного здоров’я , миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків. У родинах нехай панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні! Добрих засівів, рясних сходів та щедрих врожаїв!   Міський голова Богдан Балагура.
21 Листопада, 2021 р., 11:56
21 листопада Православна та Греко-католицька церква відзначають День святого Михайла або як ще називають це свято – Собор святого архистратига Михаїла та всіх Небесних Сил. Це свято називається собором через те, що церква вшановує собор — зібрання усіх безтілесних сил разом зі святим архангелом Михаїлом, а також собор — зібрання людей на землі, що прославляють небесні сили. Ще з часів київських князів Михаїла люди вважали своїм заступником та зображали його на стародавніх гербах Києва. А в нашій громаді цього дня відзначають храмове свято жителі відразу трьох сіл — Дзвенячого, Росішок та Клюків. З цієї нагоди хочу привітати всіх мешканців цих сіл зі світлим та урочистим святом і побажати, щоб у ваших домівках завжди були достаток і злагода, у душах — спокій і гармонія, успіхів вам у ваших справах та починаннях, міцного здоров'я, оптимізму та впевненості в завтрашньому дні! Хай ваші серця наповнюються щастям і добром, а всі мрії неодмінно здійсняться! Міський голова Богдан Балагура.
20 Листопада, 2021 р., 11:52
Сьогодні — річниця смерті воїна АТО Дмитра Володимировича Кисіля. Він народився 2 травня 1991 року в місті Запоріжжі, проживав у місті Радомишль на Житомирщині, а з березня 2020 року був зареєстрований у Тетієві, у своєї тітки. Дмитро впродовж семи років ( 2010-2014 та 2016-2020) служив у Збройних силах України за контрактом. Мав військове звання сержанта, займав посаду командира танка 1-го танкового взводу 3-ї танкової роти танкового батальйону військової частини А1008. Під час служби втратив здоров'я, що стало причиною його передчасної смерті. Помер він 20 листопада 2020 року від гострої серцево-легеневої недостатності. Був похований на центральному кладовищі міста Тетієва. Навесні 2021 року було здійснено перепоховання Дмитра Кисіля на Алеї слави померлих захисників України. Вічна пам’ять покійному, а його рідним — наші глибокі співчуття!
20 Листопада, 2021 р., 11:47
Відбулася зустріч з батьками, вчителями та активними представниками громадськості щодо навчання та подальшого функціонування Тетіївської школи №3. Говорили про : 1) навчання школярів; 2) відновлення роботи школи. ЩОДО НАВЧАННЯ : Ще 7-го листопада написав пост про те, що діти, які навчалися в школі №3, а саме: 1-4 класи будуть тимчасово навчатися в гімназії, ліцеї та школі №1, а 5-11 класи підуть на дистанційне навчання.  Проте батьки дітей 5-11 класів зверталися до мене, щоб знайти інший варіант, аби не було дистанційного навчання, мотивовуючи тим, що їм та дітям, так буде краще. Почувши їх, доручив відділу освіти пропрацювати альтернативний варіант організації очного навчання для учнів. Єдиним можливим варіантом, який можна було організувати — навчання в другу зміну в ліцеї та школі №1. Враховуючи, що навчання закінчувалися б в темну пору, було опрацьовано варіант із підвезенням школярів у дві сторони до вказаних заздалегідь локацій. Спільно з батьками та вчителями дійшли висновку, що краще та безпечніше буде дистанційне навчання. ЩОДО ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ШКОЛИ: Ще в середу була попереджена дирекцію школи №3, що можна розпочинати прибирання наслідків пожежі. З понеділка (22 листопада) наша господарча група відділу освіти розпочне демонтаж всього, що було пошкоджено внаслідок пожежі і почне в «турборежимі» підготовку, а вже потім ремонт кімнат, що були пошкоджені. Паралельно відділ освіти вже оголосив тендер на проведення робіт зі встановлення пожежної сигналізації. Хочу зауважити, що згідно договору, який був підписаний між замовником та підрядником існує пункт, який чітко говорить, «РИЗИК ВИПАДКОВОГО ЗНИЩЕННЯ АБО ПОШКОДЖЕННЯ ОБ‘ЄКТА ДО ЙОГО ПРИЙНЯТТЯ ЗАМОВНИКОМ НЕСЕ ПІДРЯДНИК…», отже, ми зібрали достатню доказову базу та висновків від незалежних експертів і будемо готувати позов до суду, щоб громаді компенсували заподіяну шкоду. P.S. : Особисто ставлю завдання закінчити ремонтні роботи якнайшвидше.   Міський голова Богдан Балагура.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь