Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Грудня, 2021 р., 14:08
Засідання тринадцятої сесії Тетіївської міської ради восьмого скликання  відбудеться 24 грудня о 12.00 в залі засідань адміністративного приміщення міської ради.
22 Грудня, 2021 р., 16:50
Заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук провела зустріч з начальником відділу освіти Вадимом Васютинським, представниками Тетіівськоі гімназії, КП «Тепломагістраль» щодо постачання тепла до Тетіівськоі гімназії. На зустрічі було встановлено, що виникли проблеми з постачанням палива для котельні Тетіівськоі гімназії, а саме у зв’язку з технічною несправністю (поломкою) автомобіля, який мав доставити паливо. Наразі відновлено температурний режим у Тетіівській гімназії. В подальшому домовлено не допускати подібних ситуацій.
22 Грудня, 2021 р., 16:03
У зв’язку зі значним пониженням температури повітря у нашому місті відкриті пункти обігріву. У 9 ДПРЧ м. Тетіїв 12 ДПРЗ встановлено та забезпечено роботою пересувний пункт обігріву, який працює цілодобово. У приміщенні КЗ «Тетіївський народний історико-краєзнавчий музей» Тетіївської міської ради організовано роботу стаціонарного пункту обігріву з часом роботи з 8.00 до 17.00. У селах громади у період значного пониження температури працюватимуть стаціонарні пункти обігріву в приміщеннях старостатів.
21 Грудня, 2021 р., 15:44
21.12.2021 о 13:13 надійшло повідомлення про те, що в Білоцерківський район Тетіївська МТГ с. Бурківці  вул. Зацерква горить покрівля будинку Бурківецького старостату.
20 Грудня, 2021 р., 11:34
У центральному парку Тетієва у День Святого Миколая засяяла головна новорічна ялинка громади. На це заворожуюче дійство прийшли подивитися діти та дорослі. Для дітей ведучі провели розважальну програму з казковими героями, танцювальний флешмоб. Щирі емоції, сміх і радість панували біля ялинки. А кожен із маленьких гостей свята повернувся додому із солодким подарунком від Святого Миколая.
20 Грудня, 2021 р., 11:26
16 грудня на зустрічі міського голови Богдана Балагури з громадськими активістами колишній депутат міської ради Олексій Франчук передав звернення від жителів села Скибинці з проханням допомогти у ремонті моста через річку Роська в цьому селі. Олексій Іванович розповів, що півтора роки тому, ще будучи депутатом, звертався до голови Київської облдержадміністрації з проханням вирішити цю проблему, але міст так і не було відремонтовано. Міський голова пообіцяв допомогти. І справді, не гаючи часу, питання було вирішене. Працівники ТОВ “Тетіївський дорбуд” ( на чолі з О.О. Андрійчуком) здійснили ремонтні роботи і виправили існуючі дефекти. Жителі Скибинець щиро дякують міському голові та виконавцям дорожніх робіт і бажають усього найкращого в прийдешньому Новому році!
20 Грудня, 2021 р., 11:22
Сьогодні відзначав би свій день народження наш земляк, загиблий воїн АТО Микола Валерійович Непомнящий. Народився Микола 19 грудня 1979 року в сім’ї військовослужбовців. У 1983 році разом з батьками переїхав до Тетієва. Закінчив Тетіївську загальноосвітню школу №3. В Національному транспортному університеті здобув спеціальність інженера-механіка. Трудову діяльність розпочав на заводі «Символ», згодом працював на будівництві, був приватним підприємцем.Мав улюблену родину: дружину Оксану, доньку Марічку. Коли в січні 2014 року на Майдані з’явились перші жертви, Микола не зміг стояти осторонь і поїхав на допомогу, щоб разом з іншими патріотами відстоювати свободу та демократію. А вже в червні пішов добровольцем – боронити країну від агресора на Сході у складі 25-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь». Був водієм БМП (бойової машини піхоти), мав звання молодшого сержанта. Під час важких боїв під Дебальцевим отримав вогнепальне поранення. Лікування проходив у Харківському та Білоцерківському шпиталях. Пройшовши горнило війни, Микола помер 26 лютого 2016 року від поранень, що стало наслідком його перебування в зоні АТО. Його ім’я занесено до Книги Пошани нашого міста. Пам'ять воїна-патріота Миколи Непомящого, який захищав Україну на Майдані та в зоні АТО-увіковічили на фасаді Тетіївської школи №3. Указом Президента України №109/2015 від 26 лютого 2015 року, «За особисту мужність, високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», наш земляк нагороджений орденом. Вічна пам’ять, а його родині — наші глибокі співчуття!
20 Грудня, 2021 р., 11:20
19 грудня весь християнський світ згадує праведного Миколая Чудотворця, як одного з найбільш шанованих святих. На це свято з нетерпінням чекають не тільки діти, але й дорослі. Бо саме в цей день трапляється диво і збуваються заповітні мрії. З молитвами до Миколая щодня звертаються тисячі людей по всьому світу. Особливо теплі стосунки склалися у святого із дітьми: ще за життя Миколай Угодник прославився як добрий та щедрий покровитель дітей, і по сьогодні не полишає малечу по всьому світу! Образ святого Миколая особливо дорогий серцю кожного українця. Для нас він – джерело духовного натхнення, провідник волі та любові Божої, сама душа віри. У такий непростий час просимо у Святого Миколая найголовнішого — щоб усі були здорові і щасливі. Миру і благополуччя усім нам!
20 Грудня, 2021 р., 11:15
  На сьогоднішній день “Тетіївська земля” є офіційним засобом інформації Тетіївської міської ради. Поспілкувалися та обговорили перспективи подальшої роботи вже в новому році! Так, на зустрічі з журналістами було прийняте рішення, що в наступному році газета кожні три місяці буде публікувати розгорнуте інтерв’ю з міським головою на різні теми, які найчастіше піднімають наші земляки у зверненнях до газети, в соцмережах та в житті   Ще раз вітаю колектив редакції з ювілеєм та бажаю у новому році успіхів, процвітання, зростання тиражів, любові та поваги від читачів!   Міський голова Богдан Балагура.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь