Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2021 р., 17:01
Відбулося засідання погоджувальної ради, на якому були затверджені питання, що увійдуть до порядку денного тринадцятої сесії Тетіївської міської ради восьмого скликання.
14 Грудня, 2021 р., 16:58
Сьогодні, 14 грудня, в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС секретар міської ради Наталія Іванюта та спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Наталія Добровольська поклали квіти до пам'ятного знаку "Героям Чорнобиля".
14 Грудня, 2021 р., 16:55
ОГОЛОШЕННЯ Компанія med-magazin.ua проводить конкурс на отримання гранту для студентів українських вузів. Детальніше про умови отримання гранту читайте за посиланням: https://med-magazin.ua/news/view/390/ Конкурсні роботи приймаються до 8.03.2022 року.
14 Грудня, 2021 р., 16:53
Більшість клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі обирають трифазне підключення 
13 Грудня, 2021 р., 16:46
ОГОЛОШЕННЯ Компанія idmedia.ua проводить конкурс на отримання гранту для студентів українських вузів. Детальніше про умови отримання гранту читайте за посиланням: https://idmedia.ua/about/grant Конкурсні роботи приймаються до 31.12.2021 року.
13 Грудня, 2021 р., 16:41
Відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради, яке провів перший заступник міського голови Василь Кизимишин. Розпочалося засідання з привітання з Днем місцевого самоврядування та вручення відзнак від міського голови. Також було вручено грамоти від голови Білоцерківської райдержадміністрації та міського голови працівникам аграрної галузі громади з нагоди Дня працівників сільського господарства. На порядок денний засідання виносилися такі питання: Розгляд проекту бюджету Тетіївської територіальної громади на 2022 рік. Доповідав начальник фінансового відділу В.В Затишний. Про план роботи виконкому Тетіївської міської ради на 2022 рік. Доповідала начальник загального відділу Н.В. Гріщенко. Про розгляд Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг КП “Соціальний центр” Тетіївської міської ради. Доповідала директор КП “Соціальний центр” Г.В. Корчак. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь. Розгляд клопотання Служби у справах дітей та сім’ї. Доповідала начальник Служби у справах дітей та сім’ї Л.В. Панченко. Про надання згоди на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. Доповідала начальник юридичного відділу Н.М. Складена. Про відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла. Про надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла. Про зняття з обліку житлових будинків. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук. Про затвердження режимів роботи магазинів. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук. Про надання дозволу на облаштування заїзду до присадибної ділянки. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону № LLP001-UA-20211116-36101 з оренди нерухомого майна. Доповідала головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту І.В. Пересада. Про встановлення тарифів на комунальну послугу з постачання теплової енергії КП “Тетіївтепломережа”. Доповідав перший заступник міського голови В.Й. Кизимишин. Про надання дозволу на здійснення захоронень на новому кладовищі по вул. Цвіткова. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочих проектах. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.               +11          
10 Грудня, 2021 р., 11:27
  1. Перший капремонт за 40 років проводять у Тетіївській опорній школі №3 у рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/pershiy-kapremont-za-40-rokiv-provodyat-u/ 2. «Велике будівництво-2021» на Київщині на фініші: 14 проєктів уже реалізували - http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-2021-na-kiivshhini-na/  
10 Грудня, 2021 р., 11:21
9 грудня нашу територіальну громаду відвідав народний депутат Валерій Колюх. Ми разом побували на декількох об’єктах інфраструктури: подивилися, як іде ремонт у школі №3; відвідали відремонтовані приймальне та хірургічне відділення центральної лікарні; побували на сміттєвому полігоні, де в подальшому плануємо реалізувати проєкт з будівництва лінії по сортуванню сміття. Поспілкувалися щодо проєктів, які планується втілити в життя в нашій громаді. Дякую за приїзд та сподіваюся на активну співпрацю.   Міський голова Богдан Балагура.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь