Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2022 р., 15:32
Сьогодні в актовій залі центральної лікарні перший заступник міського голови Василь Кизимишин представив колективу виконуючого обов'язки головного лікаря ( директора) комунального некомерційного підприємства "Тетіївська Центральна лікарня" Тетіївської міської ради. Ним став лікар сімейної практики загальної медицини ДМИТРО ПОТІЄНКО. Дмитра Владиславовича призначено виконуючим обов'язки з 11 січня 2022 року на період проведення конкурсу на зайняття посади директора КП " Тетіївська Центральна лікарня".  
11 Січня, 2022 р., 15:18
10 січня до Тетіївської міської ради завітали священнослужителі Тетіївського благочиння Православної Церкви України, аби привітати з Різдвяними святами.
11 Січня, 2022 р., 10:40
  На виконання Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки на період до 2022 р. від 30.12.2015 р. № 1437-р та Меморандуму про співпрацю від 02.07.2018 р. Управління агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації спільно з Центром професійних бухгалтерів (Метелиця В.М.) організовує щоквартальні навчальні семінари серед аграрних підприємств. Для керівників, бухгалтерів, кадровиків та юристів аграрного сектору підготовлено 1-й семінар у 2022 році: «Зобов’язання на 1 га, соціальні норми; нові звіти по зарплаті, землі, майну та 4-й групі; зміна 20-ОПП і ліцензії, ТТН і звітність». У нашій громаді семінар пройде 14 січня 2022 року за адресою: м. Тетіїв. вул. Януша Острозького 5 ( зал засідань Тетіївської міської ради). Початок семінару — о 10.00.
11 Січня, 2022 р., 10:38
Відділ соціального захисту населення та служба у справах дітей і сім’ї Тетіївської міської ради пропонують жителям нашої громади підтримати та проголосувати за соціально важливий для Тетіївської міської територіальної громади проєкт волонтера Товариства Червоного Хреста України Вікторії Шибицької "Школа відповідальних батьків". На території Тетіївської міської територіальної громади проживає приблизно 35 сімей зі складними життєвими обставинами – це сім’ї, які виховують 2 і більше дітей і перебувають у стадії вилучення дітей із сім’ї. 85% сімей не мають елементарних навичок виховання дітей. Щоб допомогти таким сім’ям, Мета проєкту – створити школу «Відповідальне батьківство» і підвищити рівень батьківської відповідальності за життя, здоров’я,навчання та виховання дітей. Що планується робити? На час проєкту розробили програму заходів та запланували такі події: – Проведення тренінгів на знайомство, «Моє дитинство», «Я дорослий», «Навички самообслуговування у дітей», «Усвідомлення батьківства» та круглих столів; – Проведення циклу лекцій «Моделі виховання»; – Проведення серії майстер-класів; – Проведення круглого столу; – Поїздка до театру; – Тімбілдінгове заняття; – Видача соціальних наборів; – Зворотній зв’язок з учасниками після проведення тренінгів, лекцій, майстер-класів, а також круглих столів та відзвітування що вдалося, а що ні. Чого плануємо досягти? На локальному рівні проєкт допоможе підвищенню рівня батьківської відповідальності за життя, здоров’я, навчання та виховання дітей у сім’ях СЖО; збільшиться кількість сімей, які усвідомлюють батьківську роль та враховують потреби дитини у її вихованні; зменшиться кількість дітей, яких вилучатимуть із сімей; покращення стосунків між батьками та дітьми. На глобальному рівні – ми привернемо увагу суспільства до проблем сімей у СЖО, у яких виховуються діти; покращиться якість та умови життя учасників проєкту, в тому числі психоемоційний стан; ми налагодимо співпрацю між різними службами, що дотичні до супроводу сімей цільової аудиторії. Що буде далі? Після закінчення проєкту організація Товариства Червоного Хреста України надалі планує співпрацювати з сім’ями-учасниками. Вивчивши їхні проблеми детальніше, ми плануємо надавати різну допомогу, а саме побутову та психологічну. Щоб проголосувати за цей проєкт, будь ласка. перейдіть за посиланням: https://activecitizens.in.ua/articles/39/371?fbclid=IwAR3z-GkPN6J8HiMKfri6AByJ8Mh37ma-NlGY0MV-sC7jT1m-87m1NbvmO1w
10 Січня, 2022 р., 11:02
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТЕТІЇВЩИНИ ! Від усього серця вітаю вас з прийдешнім святом — Різдвом Христовим! Вифлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру та запалила в серцях полум'я любові. У цей святковий день, коли всі збираються за столом зі своєю родиною, помолімося за воїнів, які захищають нас від ворога та боронять нашу державу. Подякуймо медикам, які цілодобово чергують у лікарнях, та самовіддано рятують життя хворих. Нехай новонароджене дитя Боже благословить всіх нас у новому році та принесе: мир, злагоду, єдність і найголовніше – міцне здоров'я! Христос рождається! Славімо Його!   З повагою міський голова Богдан Балагура.
06 Січня, 2022 р., 08:07
Виконавчий комітет Тетіївської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради.
05 Січня, 2022 р., 14:08
До уваги жителів Білоцерківського району!
05 Січня, 2022 р., 10:45
Згідно з пунктом 7 статті 1 Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування» при набутті права власності на легкові автомобілі, що підлягають першій державній реєстрації в Україні територіальними органами МВС, крім випадків забезпечення легковими автомобілями інвалідів згідно із законодавством та успадкування легкових автомобілів відповідно до закону, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, фізичні особи сплачують збір на обов’язкове державне пенсійне страхування.
04 Січня, 2022 р., 14:48
На виконання Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки на період до 2022 р. від 30.12.2015 р. № 1437-р та Меморандуму про співпрацю від 02.07.2018 р. Управління агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації спільно з Центром професійних бухгалтерів (Метелиця В.М.) організовує щоквартальні навчальні семінари серед аграрних підприємств. Для керівників, бухгалтерів, кадровиків та юристів аграрного сектору підготовлено 1-й семінар у 2022 році: «Зобов’язання на 1 га, соціальні норми; нові звіти по зарплаті, землі, майну та 4-й групі; зміна 20-ОПП і ліцензії, ТТН і звітність». У нашій громаді семінар пройде 14 січня 2022 року за адресою: м. Тетіїв. вул. Януша Острозького 5 ( зал засідань Тетіївської міської ради). Початок семінару — о 10.00.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь