Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2021 р., 14:21
22 листопада відбулося засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора   КП «Соціальний центр» Тетіївської міської ради.
24 Листопада, 2021 р., 10:56
23 листопада відбулося засідання погоджувальної ради, на якому були затверджені питання, що увійдуть до порядку денного дванадцятої сесії Тетіївської міської ради восьмого скликання.
24 Листопада, 2021 р., 10:43
На черговому засіданні у першого заступника міського голови Василя Кизимишина, керівники комунальних підприємств Тетіївської громади звітували про проведену роботу за тиждень. КП "ТЕТІЇВТЕПЛОМЕРЕЖА": ліквідували прориви теплопостачальної системи в місті по вулиці Княгині Ольги, у приміщеннях музею та санстанції; здійснили промивання системи теплопостачання у Черепинській школі; вивезли сміття з ДНЗ"Оленка" та "Берізка"; готують пакет документів щодо підвищення тарифу на теплопостачання для бюджетних установ. КП "ТЕТІЇВВОДОКАНАЛ": ліквідували прориви водопровідних мереж в Тетієві по вулицях Нова та Добровольського, в Кашперівці - по вулиці Центральна; замінено автоматику на свердловині у П'ятигорах; проведено роботи з вивозу мулу з КНС №1 та №4. КП "БЛАГОУСТРІЙ": продовжують укладання договорів на вивіз ТПВ; працівники задіяні на благоустрої об'їзної дороги; проводять будівництво вбиральні та встановлення воріт на новому кладовищі; готують спецтехніку до роботи у зимовий період. КП " ДІБРІВКА ОБРІЙ": уклали 15 нових договорів на вивіз ТПВ; проводили благоустрій територій, зокрема косили, прибирали сміття, опале листя та зрізане гілля у П'ятигорах, Тайниці, Дібрівці, Денихівці, Черепині, Високому; прибирали на кладовищах у Горошкові, Клюках, Ненадисі, Тайниці.
23 Листопада, 2021 р., 11:12
1. Серед усіх проєктів «Великого будівництва» школи на Київщині мають найвищий відсоток будівельної готовності - http://koda.gov.ua/news/sered-usikh-proiektiv-velikogo-budivn/ 2. На Білоцерківщині продовжують з’єднувати два села якісною дорогою - http://koda.gov.ua/news/na-bilocerkivshhini-prodovzhuyut-ziedn/
23 Листопада, 2021 р., 09:45
22 листопада міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський представив нового керівника Головного сервісного центру МВС – Євгена Мойсеєнка.
22 Листопада, 2021 р., 19:06
У межах реалізації проєкту "Ноутбук для кожного вчителя" за ініціативи Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації України, за сприяння Київської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки КОДА розпочались перші поставки комп’ютерної техніки на заклади загальної середньої освіти. Педагоги Тетіївської громади отримали 143 ноутбуки для забезпечення ефективного навчального процесу. Усі пристрої – сучасні, обладнані камерою, ефективним процесором та мають можливість під’єднатися до інтернет-мережі за допомогою кабелю або Wi-Fi. Освітня програма по диджіталізації освіти реалізується на практиці. А, значить, крокуємо в ногу з часом.
22 Листопада, 2021 р., 16:01
22 листопада відбулося засідання комісії з питань регулювання земельних відносин, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища.
22 Листопада, 2021 р., 15:18
Сьогодні свій робочий день розпочав з візиту до третьої школи. За вихідні дні, силами техпрацівників, вчителів, батьків, учнів та небайдужих людей було проведено генеральне прибирання приміщення школи. Хочу всім їм щиро подякувати за активну позицію, організованість і небайдужість. Як і говорив, від сьогодні в третій школі вже працює робоча група відділу освіти Наразі проводять демонтаж у пошкоджених приміщеннях. Вже завтра будуть завезені будівельні матеріали на об’єкт. Робота триває!   Міський голова Богдан Балагура.
22 Листопада, 2021 р., 15:15
21 листопада біля пам'ятника Героям Небесної Сотні і борцям за незалежність України з нагоди Дня гідності і свободи відбулася заупокійна служба та покладання квітів. Участь у цьому заході взяли міський голова Богдан Балагура та його заступники Василь Кизимишин і Надія Дячук.
22 Листопада, 2021 р., 15:07
1. Понад пів сотні: на Київщині збільшили кількість дорожніх об’єктів, які ремонтуються в рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/ponad-piv-sotni-na-kiivshhini-zbilshili/ 2. "Велике будівництво": реконструкція дитсадка в Лебедівці - http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-rekonstrukciya-di-3/ 3. Цьогорічні проєкти «Великого будівництва» Київщини готові на 94% -  http://koda.gov.ua/news/cogorichni-proiekti-velikogo-budivn/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь