Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Листопада, 2021 р., 14:29
Міністерством цифрової трансформації України оголошено «Місяць цифрової грамотності», який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року. Дана
10 Листопада, 2021 р., 14:08
Запрошуємо студентів і абітурієнтів Київської області (м.Тетіїв)  взяти участь у соціальній програмі Scholarship.
09 Листопада, 2021 р., 15:50
На щотижневій нараді з керівниками комунальних служб, яку провів перший заступник міського голови Василь Кизимишин, комунальники звітували про проведену роботу та планували подальшу свою діяльність.
09 Листопада, 2021 р., 14:49
  Шану і вдячність представникам галузі, талановитим митцям, які прославляють Тетіївщину, висловив міський голова Богдан Балагура. "Приємно усвідомлювати, що наш край такий багатий на гідних, талановитих людей, які відомі далеко за межами громади. Колективи художньої самодіяльності, вокалісти, музиканти, митці всі ви, є славою і гордістю Тетіївщини". Богдан Олегович подякував присутнім у залі за ентузіазм і бажання працювати, побажав підкорювати нові вершини, і висловив надію, що наступного року міська рада зможе збільшити бюджетні витрати на розвиток галузі культури". Щирі вітання супроводжувались грамотами, подяками і нагородами від Київської обласної ради, депутата обласної ради Олега Балагури, Білоцерківської райдержадміністрації, Тетіївської міської ради. В числі нагороджених були працівники культури, музичної школи, Центру дитячої творчості, бібліотеки, музею. Свято і подарунки - це завжди приємно, тож нехай тепло сьогодні сказаних слів ще довго зігріває і дає натхнення на подальшу працю.
09 Листопада, 2021 р., 14:41
Сьогодні вітання з нагоди професійного свята приймають працівники культури та майстри народного мистецтва.
09 Листопада, 2021 р., 14:39
Сьогодні ми відзначаємо дуже важливе свято — День української писемності та мови. Мова — це одне з найцінніших надбань, яке створили й залишили нам наші предки. Мова є душею нації, її генетичним кодом, вона несе через століття і віки мудрість українського народу, твори його талановитих письменників і поетів. Сучасний світ знає, що саме мова об’єднує людей в одне ціле, в один народ. Це важливий чинник самовизначення нації, надійна основа розвитку країни. Тому вкрай необхідно вивчати рідну мову, вдосконалювати її, боротися за її чистоту і правильність. Вітаю вас, шановні земляки, з Днем української писемності та мови! Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом. Щастя вам, добра, нових здобутків в ім’я України!
09 Листопада, 2021 р., 14:34
#СпитайПроСвітло: Очільник ДТЕК Київські регіональні електромережі порадив клієнтам надавати перевагу дистанційним сервісам компанії замість особистих візитів
08 Листопада, 2021 р., 18:52
Автопарк ДТЕК Київські регіональні електромережі поповнився 30-метровою автовишкою на базі автомобіля IVECO. Нова техніка повертатиме світло клієнтам компанії в Бучанському, Білоцерківському та Фастівському районах Київської області. Оновлення автопарку стало можливим завдяки впровадженню у 2021 році стимулюючих інвестиції RAB-тарифів.
08 Листопада, 2021 р., 11:35
У першу неділю листопада традиційно відзначається День працівника соціальної сфери, внесений у календар професійних свят указом Президента України в 1999 році. Наше життя проходить в колективі й обумовлено нашим соціальним оточенням. Тому, опинившись у складних життєвих обставинах, ми розраховуємо не лише на власні сили, а й на допомогу близьких, громади, держави. Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї та ін.. В КП «Соціальний центр» Тетіївської міської ради, директор Галина Корчак привітала соціальних робітників, соціальних працівників, робочий апарат віділення, колективи відділень стаціонарного догляду (м. Тетіїв та с. Денихівка) та вручила грамоти та подарунки працівникам котрі впродовж року проявили свої профнсійні якості найкраще: за сумлінну працю, зразкове виконання своїх обов’язків, чуйність та розуміння людських потреб та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.
08 Листопада, 2021 р., 11:29
Напередодні професійного свята міський голова Богдан Балагура, секретар міської ради Наталія Іванюта та заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук привітали працівників соціальної сфери Тетіївщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь