Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2021 р., 16:03
#СпитайПроСвітло: Генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі проведе онлайн-зустріч з мешканцями області
02 Листопада, 2021 р., 11:51
1. Стадіони та нові майданчики: які саме спортивні об’єкти з’являться на Київщині наступного року в рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/stadioni-ta-novi-maydanchiki-yaki-same-s/ 2. На 2022 рік до «Великого будівництва» включили п’ять шкіл Київщини - http://koda.gov.ua/news/na-2022-rik-do-velikogo-budivnictva-vkl/
02 Листопада, 2021 р., 11:25
До уваги жителів Білоцерківського району!
02 Листопада, 2021 р., 11:19
Сьогодні постає нагальна потреба активізації правового виховання учнівської молоді, головними завданнями якого є профілактика правопорушень та злочинності в учнівському середовищі, запобігання негативному впливу на свідомість підлітків, інформації, яка містить елементи жорстокості, бездуховності, насильства, порнографії, пропагує тютюнопаління, пияцтво, антисоціальну поведінку, а також формування активної життєвої позиції молоді у правовій сфері, тобто непримиримого ставлення до анти-громадської поведінки, розуміння неповнолітніми ролі і суті держави й права, знання основних законів України, принципу єдності прав, свобод, обов'язків і відповідальності.  
01 Листопада, 2021 р., 15:25
З сьогоднішнього дня в усіх дошкільних та шкільних закладах Тетіївської громади є газ. Багатьох жителів Тетіївської громади дуже непокоїла непроста ситуація щодо початку опалювального сезону в закладах освіти, які користуються природнім газом. Чому ж так сталося? Проблема виникла не тільки в нашій громаді, а у всій Україні — адже постачальники газу в одностороньому порядку почали розривати договори та піднімати ціну на газ.  ТОВ “Київоблгаз Збут”, що до останнього часу забезпечувало наші освітні заклади природнім газом за ціною 6,66 грн за куб.м. , 10 вересня 2021 року, за місяць до початку опалювального сезону, в односторонньому порядку розірвало угоду, залишивши нас напризволяще. Від відділу освіти було подано звернення до департаменту освіти і науки щодо неможливості проведення публічних закупівель природного газу в зв’язку з ціновою пропозицією на ринку 35-40 грн/м.куб. Тендерні закупівлі по кілька разів не відбувалися через відсутність учасників. І лише після втручання уряду ситуація зрушила з “мертвої точки”.  Щоб захистити споживачів, НАК “Нафтогаз” підготував середньострокові контракти для бюджетних установ зі збалансованою ціною 16,8 грн за куб. м. Водночас, перехід до іншого постачальника з урахуванням обмежень Закону «Про публічні закупівлі» вимагає часу. Тому РНБОУ та Уряд ухвалили рішення, які дозволять бюджетним організаціям впродовж листопада навіть без укладання договорів отримувати газ від Нафтогазу як постачальника «останньої надії» за тією ж ціною — 16,8 грн за куб. м. Умови такої співпраці регламентуються постановою Кабінету міністрів України №1102 від 25 жовтня 2021 року. У наших соцмережах було багато обурених звернень від батьків, які писали, що місцева влада “погано підготувалася до опалювального сезону”, “не запаслася газом” тощо. Проте можу вас запевнити — усі навчальні заклади були технічно повністю готові. Запастися ж газом наперед ( як дровами чи палетами) для нас неможливо. P.S. : Ця ситуація вкотре довела, що ми всі без винятку залежимо від глобальних політичних процесів, які відбуваються у світі, де ціни на газ зростають у всіх державах, створюючи загрозу для економіки. Тому, якщо ми не подбаємо про себе самі, не потурбуємося про переведення закладів бюджетної сфери на альтернативне паливо, ця ситуація може повторюватися знову і знову. Всім тепла!   З повагою міський голова Богдан Балагура.
01 Листопада, 2021 р., 15:20
1 листопада відбулося засідання комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціально- економічного розвитку міста. На засіданні було розглянуто питання, які виноситимуться на розгляд депутатів на одинадцятій сесії міської ради восьмого скликання.
01 Листопада, 2021 р., 15:18
За добове чергування з 08:00 30.10.21 р. по 08:00 31.10.21 р. було здійснено 3 виїзди: 09:23 с.Черепинка, вул. Радянська, пожежа в приватному житловому будинку. 19:48 за межами с. Бурківці сміття на відкритій місцевості, горіння на площі 500 м кв. 23:42 школа №3 в м. Тетіїв, вул. А.Байраківського, 49, вогнем знищено класна кімната на площі 24 м кв, книги, парти, стільці, облицювання стін, підлога класу, деревяне облицювання стіни при вході на площі 10 м кв.
01 Листопада, 2021 р., 15:12
31 жовтня святкують День села та храмове свято жителі чудового села Тайниця. Воно має цікаву давню історію. За переказами старожилів, у густому лісі знаходився маленький хутір Потайне. Назва Потайне, а пізніше Тайний хутір, очевидно, походить від того, що в густому непрохідному лісі ховалися люди сусідніх сіл від нападу ворогів: татаро-монголів, литовців, поляків, татар, турків. Приблизно в ХVІ столітті за ставом, попід кучерявим зеленим лісом, на леваді, селяни - втікачі заснували Тайний хутір. В ХVІІ столітті, ближче до берегів річки Молочної, утворилось село Тайниця. В 1648 році тут була побудована дерев'яна церква, яка носила ім'я євангеліста Луки. Відтоді жителі Тайниці святкують храмове свято у день вшанування цього святого - 31 жовтня. Шановні тайничани, щиро вітаю вас із святом вашого села! Бажаю, щоб усе у вас ладилося, щоб у ваших домівках панував мир і затишок, а всі ви були здорові і щасливі. Нехай це свято принесе добро і достаток до ваших осель, додасть всім наснаги та оптимізму, подарує радість і мир, зміцнює у витривалості й вірі. Хай ваші серця сповнюють любов, щирість та надія на краще майбутнє!
01 Листопада, 2021 р., 14:58
З 30 жовтня 00:00 Київська область переходить до «червоної зони». ЩО ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ І ЗА ЯКИХ УМОВ? Громадський транспорт продовжує роботу в звичному режимі за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більш, як передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу та з одягненими засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, що закривають ніс та рот . Заклади освіти: Шкільні заклади будуть функціонувати за умови 100% вакцинації педагогічних працівників! Канікули для школярів продовжені до 7 листопада. Дитячі садочки продовжують свою роботу в звичному режимі за умови 100% вакцинації усього персоналу. Працюють інші навчальні заклади, всі працівники яких отримали сертифікат про повний курс вакцинації від COVID-19. Припиняється проведення всіх масових заходів та приймання відвідувачів закладами культури. Дозволяється за умови наявності у відвідувачів та працівників негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату Забороняється робота суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) Дозволяється за умови наявності у відвідувачів та працівників негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату Припиняється діяльність ринків, крім продовольчих. Дозволяється за умови наявності у відвідувачів та працівників негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату Припиняється діяльність закладів готельної сфери. Дозволяється за умови наявності у відвідувачів та працівників негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату Забороняється робота спортзалів та фітнес-центрів. Дозволяється за умови наявності у відвідувачів та працівників негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату Обмежується доступ відвідувачів до приміщень ЦНАПів. Дозволяється за умови наявності у відвідувачів ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату Припиняється приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення.  Дозволяється за умови наявності у відвідувачів та працівників негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату  Також дозволяється приймання відвідувачів, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням і садивним матеріалом (квітами, рослинами), добривами, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання. Отож, закликаю вас бути обачними і турбуватися про своє здоров’я та здоров’я усіх, хто поруч із нами. Тільки спільними зусиллями можна зупинити розповсюдження пандемії!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь