Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2021 р., 11:48
  В рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Здорова країна” по всій території Київської області продовжується відкриття спортивних майданчиків. Наразі встановлено 46 “активних” парків. “Ми приділяємо велику увагу розвитку спорту в області. Ми не акцентуємося тільки на спортивних школах і гуртках. Для нас важливо, щоб займатися спортом міг кожен бажаючий у вільний час. “Активні” парки це безумовно приклад того, що спорт може бути доступним і сучасним. Тому забезпечення жителів Київщини сучасними спортивними майданчиками для нас одне з пріоритетних завдань”,- зазначив голова Київської ОДА Василь Володін. Проєкт “активні” парки спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Майданчики встановлюються в загальнодоступних місцях міст і селищ, щоб кожен охочий міг долучитися до занять спортом. Всі тренажери багатофункційні і розраховані на виконання декількох вправ. Одна з особливостей данного майданчику QR-код. Завдяки йому можна дізнатися які вправи і як правильно виконувати на кожному з тренажерів У понеділок, 11 жовтня, на території Київської області планується відкриття ще 4 “активних” парків.
11 Жовтня, 2021 р., 11:46
Згідно екологічного проекту "Зелена країна", започаткованим Президентом, за ініціативи Білоцерківського лісництва, днями керівники і працівники міської ради висадили алею з декоративних хвойних в центрі міста біля стели загиблим воїнам АТО. Акція відбулася спільно з представниками Кашперівського лісового господарства, волонтерами, рідними наших солдат та гуртківцями Центру позашкільної освіти і їх керівниками, які висадили біля пам'ятника цибулькові квіти.
11 Жовтня, 2021 р., 11:43
Почастішали випадки пожеж через спалення сухої рослинності. Так, за ці вихідні підрозділом 9-ДПРЧ було здійснено 4 бойових виїзди. В с. Денихівка на вул. Колгоспна горіла суха рослинність на площі 100 м.кв. В Тетієві по вул. Визволителів - суха рослинність на площі 4 м.кв. У Клюках ліквідовували пожежу на площі 2 га - горів очерет. За межами с. Галайки горів трав,яний настил на площі 0.35 га - кущі та кора на деревах. Звертаємося до жителів нашої громади з проханням не спалювати сміття та рослинні рештки!
11 Жовтня, 2021 р., 11:26
8 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради, яке провів міський голова Б.О. Балагура. Ключовою темою засідання стало обговорення питання про початок опалювального сезону 2021-2022 років у приміщеннях соціальної та гуманітарної сфери. По цьому питанню доповідав перший заступник міського голови В.Й. Кизимишин. Він повідомив, що вже два дні утримується середньодобова температура повітря нижче 8 градусів, тож надійшло прохання від керівників бюджетних установ громади ( центральної лікарні, дитсадків) з проханням увімкнути опалення у цих закладах. Було прийнято рішення розпочати опалювальний сезон у Тетївській лікарні, в тому числі, й у відділенні для постійного проживання літніх людей та центрі первинної медико-санітарної допомоги - з сьогоднішнього дня, а в дошкільних закладах громади - з понеділка. Якщо ще один день середньодобова температура буде нижчою 8 градусів, то з понеділка 11 жовтня буде розпочато опалювальний сезон і в багатоквартирних житлових будинках. Також на засіданні виконкому було розглянуто питання "Про продовження терміну дії ордеру на видалення зелених насаджень" ( доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Ґудзь) та "Про присвоєння поштових адрес" ( доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту населення та надзвичайних ситуацій П.В. Дем'янчук).
08 Жовтня, 2021 р., 15:53
Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді За інформацією Білоцерківського районного відділу Державної установи “Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” в Тетіївській територіальній громаді станом на 8 жовтня 2021 року з початку року зареєстровано 842 випадки COVID-19. Померла у 2021 році 41 особа, одужали 748 осіб. Перебувають на амбулаторному лікуванні (під медичним спостереженням) в умовах самоізоляції – 45 осіб, на стаціонарному лікуванні (КНП БМР БЦМЛ№3- 5, КПН БМР БЦМЛ№1 — 1, КЗ КНПКМР Кагарлицька РЛ — 2) — 8 осіб. За період з 1.10.2021 по 8.10.2021 року в Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 37 випадків захворювання на COVID-19. Випадки COVID-19 реєструвались в м.Тетіїв — 27, с. Черепин, с. Дібрівка, с. Горошків — по 2 випадки, с. Кашперівка, с. Денихівка. с. Теліжинці. с. Галайки — по 1 випадку. Всього за період епідемії у Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 1669 підтверджених випадків коронавірусної хвороби.
08 Жовтня, 2021 р., 11:43
Шановні представники юридичної спільноти! Вітаємо вас із професійним святом! Бути юристом – це висока честь і величезна відповідальність. Адже забезпечення прав і свобод кожного громадянина держави, зростання правової культури народу та суспільства залежать саме від суддів, адвокатів, нотаріусів, юристів-консультантів, працівників правоохоронних органів. Саме ви щоденно допомагаєте людям вирішити найскладніші й часто доленосні проблеми. Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод. Правильних професійних вам рішень, цікавих опонентів та успішних справ! Хай логіка, проникливість, ораторський дар, удача та міцне здоров’я завжди будуть з вами! Невичерпної вам наснаги, нових творчих здобутків на благо України! З повагою міський голова Богдан Балагура.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь