Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Січня, 2020 р., 13:57
Ріст надходжень до місцевого бюджету у порівнянні з 2018 роком склав 14,7% або 287,9 млн. гривень, про це повідомив начальник Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Павло Козирєв.
20 Січня, 2020 р., 13:48
Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області інформує, що Законами України від 20.09.2019 N128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» та N129-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг» визначено ряд особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) фізичними особами-підприємцями (далі - ФОП).
16 Січня, 2020 р., 09:46
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
14 Січня, 2020 р., 16:39
14 січня 2020 року на базі Тетіївського ліцею №2 відбулася нарада щодо функціонування та наповнення офіційних веб-сайтів закладів освіти Тетіївської міської ради. Під час наради методистом методичного кабінету Аллою Ракитянською було наголошено на вчасному оновленні та висвітленні інформаційних матеріалів на сторінках сайтів, адже це є важливим джерелом інформування про діяльність закладу. Надано рекомендації щодо наповнення вже існуючих та створення нових веб-сайтів.
14 Січня, 2020 р., 15:14
13 січня 2020 року в приміщенні Тетіївської міської ради методичним кабінетом управління освіти було проведено семінар-нараду «Особливості розробки та впровадження системи НАССР у харчоблоках закладів освіти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь