Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Лютого, 2020 р., 09:54
3 лютого 2020 року відбулися громадські слухання щодо присвоєння стадіону "Колос" імені Петра Івановича Сича, громадськість одноголосно підтримала цю ініціативу.
04 Лютого, 2020 р., 15:37
Тетіївська міська рада повідомляє, що згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування» № 233-IX, у прибережних захисних смугах забороняється влаштування огорож або інших конструкцій, що перешкоджають доступу громадян до берегів річок, водойм та островів, крім випадків, передбачених законом.
04 Лютого, 2020 р., 14:55
Згідно до пунктів 3, 4 глави 3 розділу Х Кодексу газорозподільних мереж, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 р. № 2494 (далі - Кодекс ГРМ) визначено: забезпечити облаштування засобами дистанційної передачі даних власні комерційні вузли обліку природного газу. Було здійснено монтаж та введення в експлуатацію засобу дистанційної передачі даних комерційного вузла обліку газу котельні за адресою вул. Л.Похилевича 23. Відповідно порядку взаємодій власників комерційних вузлів обліку з оператором ГРМ. Модуль зв’язку МС-іМоd-Vega-1 дозволяє працювати з програмами програмного комплексу VEGA і забезпечує: - передачу на сервер головного підприємства по каналу GPRS даних по закритим і не закритим добам з приладів обліку газу. - роботу з зовнішніми пристроями між сеансами передачі даних. - відправку електронною поштою повідомлень про стан радіо терміналу інтелектуального іМоd-Vega на певну адресу. - роботу з існуючими опитувальними програмами по каналу CSD. - підтримку протоколів коректорів об’єму газу ВЕГА. - дистанційну зміну графіка виходу на зв'язок і обсягу інформації, що передається приладами на сервер головного підприємства.
03 Лютого, 2020 р., 10:32
Працівниками КП «Муніципальна Варта» з 27 по 31 січня 2020 року було проведено ряд організаційних заходів на території обслуговування Тетіївської ОТГ з виявлення порушень правил благоустрою та виявлення торгівлі з рук у невстановлених місцях. Також працівниками КП «Муніципальна Варта» спільно з службою у справах дітей та сім’ї проведено роз'яснювальну роботу з працівниками торгових закладів щодо заборони продажу неповнолітнім особам тютюнових виробів, слабоалкогольних та спиртних напоїв, а також вручено пам'ятки. Під час даних заходів було виявлено ряд порушень з правил благоустрою, про що було складено низку приписів та адміністративних протоколів по ст. 152 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від 340 гривень.
03 Лютого, 2020 р., 10:24
1 лютого (субота) відбулися Олімпіади з географії та інформатики (І тур) на базі Тетіївського ліцею №2.
31 Січня, 2020 р., 10:05
До уваги жителів м. Тетіїв!!! З 13 лютого 2020 року КП "Дібрівка - Обрій" розпочне щотижневий збір сміття в м. Тетіїв по вулицях: Чорновола, І. Сенька, Дібрівська, Голембровського, Поліська, Одеська, Калинова, пров. Зоряний, пров. Новаторів, Пам’яті Запорожців, О.Кобилянської, Б.Хмельницького, В. Гуменюка, Березна, Героїв Бреста, Щаслива, Київська, М.Лисенка, Володимирська, Кутузова, Світанкова, Надії, Кооперативна, Першотравнева, провул. Тичини, пров. Соборний, пров. Якова Краснєнкова. З 3 лютого інспектор з благоустрою буде проводити зустрічі з жителями цих вулиць та проводити роз'яснювальну роботу. За додатковою інформацією звертайтесь за тел.. 096-768-99-14 Пн -Пт з 8-00 до 17-00.
30 Січня, 2020 р., 15:26
На виконання доручення Прем’єр-Міністра України від 22.01.2020 року №2313/0/1-20 в період з 20 по 31 січня  2020 року провести заходи роз’яснювального характеру  щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь