Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2019 р., 10:22
Працівниками КП ,,Муніципальна Варта'' з 09.12.2019 року по 13.12.2019 р., було проведено організаційні заходи на території Тетіївської ОТГ, а саме: Тетіїв, Голодьки, Росішки, Степове, Стадниця. Під час даних заходів було виявлено ряд порушень з правил благоустрою, про що було складено низку Протоколів про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП та Приписи про незначні виявлені порушення, та про їх подальше усунення у встановлений термін. Також було складено протоколи по ч. 1 ст. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях). Під час даних заходів працівниками КП ,,Муніципальна Варта'' було проведено профілактичну роз'яснювальну роботу серед населення Тетіївської ОТГ щодо заборони спалювання сухого бур'яну та опалого листя з дерев.
13 Грудня, 2019 р., 11:40
Відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів та квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045 постійно діючою комісією з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості із залученням активістів 12.12.2019 року проведено обстеження зелених насаджень на території м. Тетіїв за адресами:
09 Грудня, 2019 р., 16:29
6 грудня 2019 року в Тетіївській міській раді відзначили своє професійне свято представники місцевого самоврядування. У залі зібралися ті, чиєю наполегливою працею, волею, енергією та професіоналізмом створюється історія місцевого самоврядування Тетіївщини. Міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк привітавши колег з професійним святом, відзначив кращих представників місцевого самоврядування грамотами та пам’ятними подарунками. До щирих слів вітань також приєдналися секретар міської ради Сергій Денисюк та заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Погоріла. Вітання від народного депутата України Олександра Качного передав голова районної партійної організації «Опозиційна платформа – За життя» Сергій Наконечний та від голови благодійного фонду «Фортеця» Олександра Ференця Віталій Бондаренко. Музичні вітання для присутніх дарували вокалісти та творчі колективи Тетіївської громади.                   
06 Грудня, 2019 р., 11:36
6 грудня 2019 року в залі засідань Тетіївської міської ради тетіївчани разом з усією країною вітали військовослужбовців з професійним святом – Днем Збройних Сил України.
05 Грудня, 2019 р., 15:28
Волонтерський поклик об’єднав людей різного віку, професії і соціального статусу. Це керівники приватних підприємств, державні службовці, вчителі, пенсіонери, ветеранські організації та шкільні загони, доброчинство яких спрямоване на ветеранів, інвалідів, навколишнє середовище тощо. Ваша позиція робить наш світ кращим і дає надію на світле майбутнє.
05 Грудня, 2019 р., 14:50
5 грудня 2019 року в Тетіївській ОТГ відкрився Центр надання адміністративних послуг. До його створення долучилися українські та шведські експерти. Мешканці громади отримали доступ до більше 100 видів якісних адмінпослуг. Допомогу в ремонті, модернізації центру та устаткуванні робочих місць ЦНАП меблями та технікою, громаді надала Програма «U-LEAD з Європою». Персонал ЦНАПу пройшов курс тренінгів, який розробили шведські та українські експерти Програми і під час урочистого відкриття, відповідно, отримали сертифікати про підтвердження проходження навчання. Згідно графіка роботи центр надання адміністративних послуг працює в понеділок, середу та четвер з 8.00 до 17.00, у вівторок з 8.00 до 20.00, у п’ятницю з 8.00 до 16.00 і в суботу з 9.00 до 13.00 години. Центр надання адміністративних послуг працює без перерви на обід і знаходиться на першому поверсі Тетіївської міської ради.
05 Грудня, 2019 р., 14:04
20 грудня  2019 року о 10 годині в залі засідань адмінприміщення міської ради відбудеться сесія  з  порядком  денним: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь