Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Грудня, 2019 р., 14:40
В Центрі надання адміністративних послуг Тетіївської громади відкрили Open Space, який став 56-тим в Україні та 2-м в Київській області. Open Space – це сучасний офіс європейського зразка, який надаватиме послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Принципова відмінність офісів Open Space від традиційних ДРАЦСів в тому, що ви контактуєте лише з одним оператором, який прийме документи, надасть консультацію й одночасно внесе нову інформацію до реєстру актів цивільного стану через електронний кабінет. Видача готових документів та оплата послуг здійснюються на місці, а вартість абсолютно не відрізняється від тарифів у звичайних відділах ДРАЦС. Під час урочистого відкриття міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк за декілька хвилин отримав повторне Свідоцто про народження. Загалом відтепер прийом громадян буде вестись за принципом «відкритого простору». Це дозволить уникнути черг завдяки функціонуванню «електронної черги», забезпечить створення зручних та доступних умов для отримання послуг за принципом «єдиного вікна». Наступний Open Space на Київщині відкриють в Переяслав-Хмельницькому.
23 Грудня, 2019 р., 09:29
Шановні платники податків
21 Грудня, 2019 р., 13:59
20 грудня 2019 року новорічну ялинку відкривали в парку «Казковому». Спочатку всі разом прикрасили її, а потім спільно з Дідом Морозом та Снігуронькою розважались довкола новорічної красуні. Веселі конкурси, ігри, пісні, танці та хороводи з казковими героями навколо святкової ялинки дарували гарний настрій та незабутні емоції і малечі, і дорослим. Найактивніших учасників конкурсів Дід Мороз пригощав солодощами.
21 Грудня, 2019 р., 10:41
20 грудня 2019 року о 10 годині в залі засідань міської ради відбулася сесія з порядком денним: 
21 Грудня, 2019 р., 09:50
Традиційно 19 грудня, в день Святого Миколая, в парковій зоні Тетієва відкривають головну ялинку міста. З новорічними святами громаду привітав голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк, який побажав присутнім родинного затишку, добробуту, здійснення найзаповітніших мрій та щастя в кожен дім. Веселі конкурси, ігри, пісні, танці та хороводи з казковими героями навколо святкової ялинки розважали і малечу, і дорослих. Цьогорічною новинкою став парад Дідів Морозів, які і запалили новорічні вогні на ялинці. Найменших учасників дійства Святий Миколай пригостив солодощами.
20 Грудня, 2019 р., 09:24
У наш час Ви несете на собі підвищену відповідальність у захисті прав та свобод громадян, Ваша праця є надзвичайно важливою як для суспільства в цілому, так і для кожної окремої людини, права якої було порушено.
19 Грудня, 2019 р., 19:40
На комісії були розглянуті питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь