Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ТЕРИТОРІЇ М. ТЕТІЇВ ПРОВЕДЕНО ОБСТЕЖЕННЯ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ, ЩО ПІДЛЯГАЮТЬ ВИДАЛЕННЮ

Дата: 13.12.2019 11:40
Кількість переглядів: 356

Відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів та квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045 постійно діючою комісією з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості із залученням активістів 12.12.2019 року проведено обстеження зелених насаджень на території м. Тетіїв за адресами:

- в парку «Центральний» виявлено 40 лип, 9 каштанів, 4 акації, якісний стан яких незадовільний, а саме: пошкоджені шкідниками, дуплисті, вражені стовбуровою гниллю, заселені омелою, є аварійним, фаутними та становить загрозу для життя і здоров'я відпочиваючим, дані дерева поступово відмирають і вже не виконують свої захисні та естетичні функції.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

- вул. Цвіткова, 7, де виявлено 3 яблуні, якісний стан яких незадовільний, а саме: дерева досягли вікової межі, дуплисті, аварійні, фаутні, поступово відмирають і вже не виконують свої естетичні функції. Замість видалених яблунь, за сприянням підприємців буде посаджено 4 туї.

 

Фото без опису  Фото без опису

 

- вул. Злагоди,18, де виявлено 5 дерев (абрикос), якісний стан яких незадовільний, а саме: 4 абрикоса зростають за 3-5 м від житлового будинку та затіняють на 1 та 2 поверсі житлові приміщення, досягли вікової межі. Один абрикос зростає впритул до приміщення котельні та корінням руйнує підмурок, аварійний, досяг вікової межі.

 

- провулок Мисливський (біля моста), де виявлено 17 верб, 4 тополі та 1 горіх, якісний стан яких незадовільний, а саме: дерева досягли вікової межі, трухляві, аварійні, вражені стовбуровою гниллю, становлять загрозу для життя  і  здоров'я  пішоходів та  транспортних  засобів.

Фото без опису

 Фото без опису   Фото без опису

 

 

- вул. Соборна (біля фортеці), де виявлено 2 горіха та 1 липу, якісний стан яких незадовільний, а саме: дерева досягли вікової межі, аварійні, дуплисті та становлять загрозу для життя  і  здоров'я  відпочиваючим.

Фото без опису   Фото без опису

 

- вул. Волошкова (дренажний канал), де виявлено самосійні насадження клена та верби. Видалення дерев пов’язано з необхідністю під’їзду спецтехніки для чистки дренажного каналу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь