Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Січня, 2020 р., 09:31
З метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, керуючись статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення(ст. 180-1 «Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких проводиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування», ст. 184 «Не виконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей»), Законом України ”Про охорону дитинства” (ст. 20-1 «Особливості перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування»), Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”(ст. 32 п.Б п.п. 7 “Організація роботи щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх”), виконавчий комітет В И Р І Ш И В: 1. Встановити обмеження перебування малолітніх та неповнолітніх дітей у вечірній час на вулицях міста Тетієва та старостинських округів Тетіївської ОТГ без супроводу батьків чи законних представників:
29 Січня, 2020 р., 16:38
29 січня 2020 року в Тетіївському районному народному історико-краєзнавчому музеї відбувся захід приурочений до Дня пам`яті героїв Крут. На заході були присутні заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Погоріла, начальник відділу культури, релігії, молоді та спорту Аліна Дідковська, працівники Тетіївської централізованої бібліотечної системи імені Миколи Кравчука та учні КЗ "Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1".
29 Січня, 2020 р., 15:32
Міністерством освіти і науки України разом з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства підготовлено анкету для проведення опитування представників вітчизняного бізнесу для визначення пріоритетних напрямків наукових досліджень і подальшого розвитку української науки та інновацій відповідно до потреб бізнесу.
29 Січня, 2020 р., 14:46
Відповідно до розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 2 жовтня 2019 року № 575  «Про заходи щодо охорони лісів та запровадження електронного обліку деревини на території Київської області»  та на виконання Указу Президента України від 09 липня 2019 року № 511/2019 «Про деякі заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів» ДП «СЛП «Київоблагроліс» повідомляє наступне.
29 Січня, 2020 р., 09:52
Сьогодні вся Україна відзначає День пам’яті героїв Крут — саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.
29 Січня, 2020 р., 09:38
За прогнозами УкрГідрометцентру, 28 січня на дорогах ожеледиця та ожеледь в Карпатах. 
28 Січня, 2020 р., 16:31
27 січня вся світова спільнота вшановує пам’ять жертв Голокосту. З цієї нагоди в Тетіївській районній бібліотеці відбулась виставка книг, в народному історико-краєзнавчому музеї для учнів Тетіївського ПТУ відбувся показ документального фільму «Іспит на людяність», а також до пам’ятників жертвам Голокосту в с.Пятигори керівники Тетіївської ОТГ поклали квіти. Масові розстріли євреїв на Тетіївщині почалися весною 1942 року, а в листопаді того ж року було знищено все єврейське населення П’ятигір та навколишніх сіл. Загалом це близько 200 чол. Саме в П’ятигори привозили євреїв, які проживали в інших селах Тетіївського району для знищення. Спочатку їх звозили до школи, тримали там протягом тижня без їжі та води, а потім частину розстрілювали в П’ятигорах на горі, а іншу частину гнали по вулиці на поле і там знищували. Серед розстріляних євреїв було 63 дитини. Безпосередню участь у знищенні єврейських сімей брали місцеві поліцаї. Загалом під час Голокосту було знищено 6 млн. євреїв, серед них 1,5 млн. дітей.
28 Січня, 2020 р., 16:23
Молодий спеціаліст розпочав свій трудовий шлях на Тетіївщииі в 1955 році на посаді головного зоотехніка радгоспу «Тетіївський». 1959 р. став студентом юридично-економічного факультету Київського державного університету. Захистив кандидатський мінімум. Працьовитість, відданість роботі, самовдосконаленість визначили його керівні здібності. У 1964 році Сергія Яковича Марченка призначають директором радгоспу «Тетіївський». З 1996 року – голова правління КСП «Тетіївське». З 2000 року – голова правління СВК «Тетіїв». Йшли роки, господарство перетворилось в одне з найкращих не лише в області - на Україні. Зроблено дійсно багато. Зростали об'єкти виробничої діяльності та соціального призначення, їх 77, діяла мала система зрошення, все більші й більші здобутки продукції сільського господарства. В радгоспі побували гості з Німецької демократичної республіки, Куби, Фінляндії, Данії. Чимало зусиль прикладено, щоб в оселях тетіївчан з’явився природний газ, в районі будувались дитячі садочки та школи, прокладались нові дороги. 1966 рік – Орден «Трудового червонного прапора». 1971 рік – Орден «Жовтневої революції». 1970 рік – медаль «За трудову доблесть». Указом Президії Верховної Ради УРСР від 10 березня 1976 року Сергій Якович удостоєний високого звання Героя Соціалістичної Праці з врученням ордена Леніна і Золотої медалі «Серп і Молот». В листопаді 2003 року Сергій Якович вийшов на заслужений відпочинок. Певний час проживав в селищі Золота Гірка Одеської області. За самовіддану працю, особистий внесок у розвиток економіки господарства району в 1971 році нагороджений орденом «Знак пошани». Останні роки проживав з сином у Києві. 22 січня 2020 року Сергій Якович відійшов у вічність. Тетіївська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким Сергія Яковича Марченка. Світла пам’ять…         

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь