Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Січня, 2020 р., 16:23
Молодий спеціаліст розпочав свій трудовий шлях на Тетіївщииі в 1955 році на посаді головного зоотехніка радгоспу «Тетіївський». 1959 р. став студентом юридично-економічного факультету Київського державного університету. Захистив кандидатський мінімум. Працьовитість, відданість роботі, самовдосконаленість визначили його керівні здібності. У 1964 році Сергія Яковича Марченка призначають директором радгоспу «Тетіївський». З 1996 року – голова правління КСП «Тетіївське». З 2000 року – голова правління СВК «Тетіїв». Йшли роки, господарство перетворилось в одне з найкращих не лише в області - на Україні. Зроблено дійсно багато. Зростали об'єкти виробничої діяльності та соціального призначення, їх 77, діяла мала система зрошення, все більші й більші здобутки продукції сільського господарства. В радгоспі побували гості з Німецької демократичної республіки, Куби, Фінляндії, Данії. Чимало зусиль прикладено, щоб в оселях тетіївчан з’явився природний газ, в районі будувались дитячі садочки та школи, прокладались нові дороги. 1966 рік – Орден «Трудового червонного прапора». 1971 рік – Орден «Жовтневої революції». 1970 рік – медаль «За трудову доблесть». Указом Президії Верховної Ради УРСР від 10 березня 1976 року Сергій Якович удостоєний високого звання Героя Соціалістичної Праці з врученням ордена Леніна і Золотої медалі «Серп і Молот». В листопаді 2003 року Сергій Якович вийшов на заслужений відпочинок. Певний час проживав в селищі Золота Гірка Одеської області. За самовіддану працю, особистий внесок у розвиток економіки господарства району в 1971 році нагороджений орденом «Знак пошани». Останні роки проживав з сином у Києві. 22 січня 2020 року Сергій Якович відійшов у вічність. Тетіївська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким Сергія Яковича Марченка. Світла пам’ять…         
27 Січня, 2020 р., 15:11
На виконання Доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука триває робота щодо легальної зайнятості населення Тетіївщини.    Протягом 23-31 січня 2020 року, проводяться рейди у закладах торгівлі, громадського харчування та сфері послуг.    Під час рейдів наголошено на необхідності оформлення трудових відносин так, як заробітна плата «у конверті» не тільки позбавляє працівника права на соціальний захист, а також створює ряд фінансових проблем для роботодавця, адже штраф за одного нелегального працівника становить 141 690,00 грн. Крім того, мінімальний розмір страхового стажу для отримання пенсії сьогодні – 27 років, а він щороку збільшується і до 2028 року становитиме 35 років.    Шановні підприємці та наймані працівники! Сплата єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сьогодні – ваша захищена старість у майбутньому! Пам’ятайте про це!
27 Січня, 2020 р., 14:55
З метою забезпечення виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020 №2313/0/1-20 запрошуємо Вас взяти участь у спільному заході Служби зайнятості, інспектора праці, Пенсійного фонду, Державної податкової служби, Управління соціального захисту населення на тему: «Детінізація  зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами».
27 Січня, 2020 р., 08:45
Управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради та методичний кабінет вітає переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та вчителів, які їх підготували:
27 Січня, 2020 р., 08:40
24 січня 2020 року відбулось засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради, в ході якого були розглянуті питання: 1. Аналіз та узагальнення пропозицій, заяв і скарг громадян, що надійшли до виконавчого комітету та старостинських округів в 2019 році. 2. Звіт керівника КП «Агенція регіонального розвитку» про роботу за 2019 рік. 3. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів на території міста Тетієва та сіл Тетіївської міської ради. 4. Про обмеження перебування неповнолітніх дітей у вечірній та нічний час на вулицях та в розважальних закладах без супроводу батьків. 5. Розгляд клопотання Служби у справах дітей та сім’ї. 6. Про перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для відбування правопорушниками адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та засудженими до покарання у вигляді громадських робіт у 2020 році в Тетіївській ОТГ. 7. Про затвердження графіка прийому громадян. 8. Розгляд заяв громадян 9. Різне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь