Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2021 р., 09:42
Завтра, 6 жовтня о 10.00 у Тетіївській центральній публічній бібліотеці імені М.І. Кравчука відбудеться відкриття меморіальної дошки, присвяченої нашому прославленому землякові — Миколі Кравчуку. Запрошуємо усіх бажаючих!
04 Жовтня, 2021 р., 15:44
+5% ПДФО – це  майже 600 млн. грн. для громад  Київщини.
04 Жовтня, 2021 р., 14:35
Сьогодні святкував би свій день народження наш земляк, герой АТО Володимир Юрченко. Народився Володимир 3 жовтня 1969 року в сім’ї інженерів, його дитинство пройшло у с. Кашперівка що на Київщині. Після закінчення восьмого класу твердо вирішив стати військовим і вступив до Ленінградського суворовського училища. Пізніше навчався ще в Полтавському командному училищі зв’язку, звідки за розподілом потрапив в Амурську область. Після розпаду СРСР Володимир разом із сім’єю повертається в Україну і одразу починає службу в 95-й окремій аеромобільній бригаді Високомобільних десантних військ Збройних сил України. Спочатку був командиром роти, потім – зам.командира батальйону, на пенсію пішов із посади начальника штабу батальйону. Підполковник у відставці Володимир Миколайович Юрченко від початку війни на сході України з літа 2014 р. – покинувши свій будівельний бізнес, за покликом серця почав їздити у найгарячіші точки АТО в якості волонтера. Неодноразово доставляв продукти, військове спорядження і ліки в Донецький аеропорт, с. Дебальцеве, с. Піски, вивозив поранених, потрапляв під кулі, артобстріл. Уперше чоловік не зустрічав Новий рік із сім’єю, а в день народження доньки вже ввечері поїхав в зону АТО. Володимир підтримував тих, хто на війні, геть забувши про себе. Двічі був поранений. Лікувався в м. Харкові. Навіть на лікарняному ліжку Володимир постійно тримав зв'язок із своїми колегами-волонтерами. Згодом чоловіка перевезли до м. Житомира. Він почувався краще. Але несподівано для всіх 2 лютого 2015 року його вирвав із життя серцевий напад. Серце 46-річного чоловіка не витримало переживань за своїх побратимів, які відстоюють незалежність України. У другу роковину смерті В.Юрченка на фасадній стіні школи, де він навчався встановили меморіальну дошку. Указом Президента України №2702015 від 15 травня 2015 року, «За особисту мужність, високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).
04 Жовтня, 2021 р., 14:31
Шановні жителі села Стадниця! У такий чудовий осінній день хочу привітати усіх стадничан із Днем села! Знаю, що тут живуть щирі, привітні та працьовиті люди, які люблять свою землю, шанують традиції та свою маленьку батьківщину. Творять історію люди, і головна заслуга цього – ваша, всіх, хто проживає та є вихідцями з села Стадниця. Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному краю, за внесок у розвиток та добробут нашої громади. Бажаю Вам добра, щастя та миру, благополуччя і достатку Вашим сім’ям, родинного затишку у Ваших оселях, успіху в усіх починаннях! З повагою міський голова Богдан Балагура.
04 Жовтня, 2021 р., 14:29
ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ ТЕТІЇВЩИНИ! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем вчителя. Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе велику відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самих себе, свою професійну підготовку, право носити високе й почесне звання Педагога. В умовах впровадження комплексних реформ у галузі освіти все це здається непростим. Та ви свій обов’язок виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Бажаю вам міцного здоров’я, Божих благословінь, щирої радості, безхмарних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідної громади та незалежної України. Хай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті!
04 Жовтня, 2021 р., 14:27
Шановні кошівчани! Всі ті, хто тут народився, виріс! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села. Свята, яке відзначають усі, хто його любить. Саме любов до маленької батьківщини, яка має давню та славетну історію, не дала вам покинути рідні місця, саме любов надихає щодня до праці, створення комфорту і добробуту в рідній стороні. Почуття відповідальності за майбутнє та добробут наших нащадків змушує вас берегти і цінувати місцеві багатства. У цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Зі святом! З повагою міський голова Богдан Балагура.
01 Жовтня, 2021 р., 15:58
1 жовтня в міській раді відбулися урочистості з нагоди осіннього призову юнаків до лав Збройних Сил України. Секретар міськради Наталія Іванюта побажала юнакам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва, зігрівали спогади про батьківську домівку та вручила подарунки на згадку. Учасники художньої самодіяльності також вітали призовників цікавою концертною програмою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь