Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Жовтня, 2021 р., 10:43
Декілька місяців тому було подано заявку на отримання паспортної станції та обладнання для виготовлення водійських посвідчень.
07 Жовтня, 2021 р., 10:40
6 жовтня на будівлі центральної публічної бібліотеки по вулиці Соборна, 54 відкрито меморіальну дошку видатному письменнику-новелісту, члену Національної спілки письменників України, лауреату премії імені Юрія Яновського та першому лауреату обласної премії імені Григорія Косинки М.І. Кравчуку. У церемонії урочистого відкриття взяли участь: - заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Анатоліївна Дячук - секретар міської ради Наталія Федорівна Іванюта - в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Ярослав Васильович Гавюк - депутат Тетіївської міської ради, директор комунальної установи «Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ольга Михайлівна Лях - депутат Тетіївської міської ради Олександра Петрівна Казаматова - заслужена вчителька України Валентина Іванівна Герега - заслужена вчителька України, членкиня Національної спілки краєзнавців України, Тетяна Іванівна Бойко - письменниця, педагог Галина Олександрівна Тарнавська - викладачка Тетіївської дитячої музичної школи, керівник студії «Надія» Центру позашкільної освіти Наталія Олександрівна Чоповська. Відкриття меморіальної дошки – це ще один вагомий крок з увічнення пам’яті великого Майстра на Тетіївщині, письменника-новеліста, дослідника скарбів рідного краю, справжнього вчителя, який сіяв зерна мудрості і добра, нашого славного земляка. Учасники зібрання у своїх виступах висловлювали пошанування видатному землякові. Вірш-присвяту М.І. Кравчуку поета-пісняра, члена Національної спілки письменників України О.С. Демиденка прочитала головний бібліотекар І. М. Алєксєєва. Свою присвяту письменнику-новелісту, вчителю, землякові прочитала Н.О.Чоповська. Під час урочистого відкриття учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки, вшанували пам’ять відомого письменника хвилиною мовчання. Меморіальна дошка виготовлена ПП «Черненко П.М.» за кошти колишнього учня письменника, нині директора СТОВ «Черепин» В.Ф.Рудюка.
07 Жовтня, 2021 р., 10:37
03.10.2021р. відбулись Всеукраїнські змагання з літнього біатлону серед юнаків та дівчат. Учні ТРГО ДЮСШ "Колосок" показали такі результати: Ковальчук Михайлина ІІ місце, Бишовий Олександр ІІ місце, Руденко Дмитро ІІІ місце. Вітаємо наших спортсменів!!!
07 Жовтня, 2021 р., 10:35
  ВУ ВКГ “Тетіївводоканал” повідомляє, що з 7.00 18 жовтня до 18.00 20 жовтня 2021 року буде припинено водопостачання в м. Тетіїв, а саме мікрорайонах “Плоханівка”, “Дзержинське” ( Чорнобильський масив), “Слобода” та в центрі міста. Проводитимуться роботи з дезинфекції водопровідної мережі. Користуватися водою для харчових цілей у цей час категорично забороняється, у зв’язку з підвищеним вмістом хлору у воді.
06 Жовтня, 2021 р., 16:10
Найголовніші принципи роботи сервісних центрів МВС —  клієнтоорієнтованість та відкритість. Тому ми продовжуємо впроваджувати нові онлайн-сервіси.
06 Жовтня, 2021 р., 16:05
 Відео-матеріали з питань вакцинації проти COVID-19   https://www.youtube.com/watch?v=D--aEs5uWVA https://www.youtube.com/watch?v=QajDySYPVOc https://www.youtube.com/watch?v=LNsyF0bhJ_k https://www.youtube.com/watch?v=zcGI2mCCyRE
06 Жовтня, 2021 р., 08:03
На Київщині надходження до зведеного бюджету зросли на 21%, - Олена Виноградова За період січень – вересень 2021 року платники податків Київщини спрямували до зведеного бюджету 25,7 млрд грн. Про це повідомила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова. Вона зазначила, що показник надходжень збільшився на 21% або 4,5 млрд грн у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.  
05 Жовтня, 2021 р., 15:49
4 жовтня відбулося щотижневе засідання з керівниками комунальних підприємств, яке очолив міський голова Богдан Балагура.
05 Жовтня, 2021 р., 15:47
До уваги жителів нашої громади, які планують поїздку до міста Біла Церква! У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту через річку Рось ( вул. Дружби) рух транспорту з 17.00 6 жовтня по 6.00 11 жовтня буде перекрито в обох напрямках! Просимо це врахувати при плануванні маршруту!
05 Жовтня, 2021 р., 11:12
1. У Сквирі завершився капремонт стадіону в рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/u-skviri-zavershivsya-kapremont-stadio/ 2. У Бориспільському районі за державні кошти ремонтують дорогу - http://koda.gov.ua/news/u-borispilskomu-rayoni-za-derzhavni/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь