Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Вересня, 2021 р., 16:51
Відбулася щотижнева робоча нарада з керівниками комунальних підприємств, в якій взяв участь голова Тетіївської громади Богдан Балагура. На засіданні були присутні всі керівники комунальних підприємств. Кожен з них доповів про те, що за тиждень зроблено та окремо про загальну ситуацію на своєму підприємстві. ВУ ВКГ "ТЕТІЇВВОДОКАНАЛ" (керівник Я. Оржехівський): ліквідовано прориви водопровідних мереж по вулиці Робітнича, Соборна (біля будівлі поліції); працювали над під'єднанням водопроводу з вулиці Похилевича до водопровідної мережі мікрорайону Плоханівка. КП "ТЕТІЇВТЕПЛОМЕРЕЖА" (керівник Я.Лавренюк): технічно підприємство готове до опалювального сезону, наразі підписано всі дозвільні документи для запуску котелень, триває ремонт тракторної техніки. КП "ДІБРІВКА-ОБРІЙ" (керівник С.Затишний): проведено роботи з утилізації залишків хімдобрив в спеціальні бочки та підготували їх до транспортування. КП "БЛАГОУСТРІЙ" (керівник А.Паламарчук): проводять постійне збирання ТПВ з павільйонів та центральної частини міста з подальшим пресуванням, залучають працівників на благоустрої об'їзної дороги. Міський голова та його заступник обговорили з комунальниками проблемні питання в роботі КП та визначили шляхи їх вирішення.
23 Вересня, 2021 р., 15:53
Термін сплати туристичного збору Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що Декларація з туристичного збору подається податковим агентом за його місцезнаходженням до контролюючого органу, в якому він перебуває на обліку.
22 Вересня, 2021 р., 10:58
21 вересня 2021 року село Черепин відсвяткувало свій день народження. Щирі слова привітань з храмовим святом та днем села лунали цього дня від заступника міського голови Надії Дячук, сільської голови Людмили Радзівіло, депутата міської ради Олександри Казаматової, настоятеля храму о. Мар’яна Харчука , виконавчого директора СТОВ "Черепин" Миколи Черченка. Під час свята багатьох жителів села було нагороджено подарунками в різних номінаціях: найстарших та наймолодших жителів, подружжя, які прожили разом багато років, та молодят, котрі цьогоріч стали на весільний рушник. Було також нагороджено переможців конкурсу на кращий малюнок серед учнів молодших класів Черепинської гімназії та переможців конкурсу на кращий двір. Від правління СТОВ 'Черепин" було вручено грошові подарунки матерям - героїням. Меценати, спонсори та волонтери отримали подяки за активну участь у житті громади. Також відбувся святковий концерт, конкурси, лотерея, всі учні частувалися смачними стравами.
22 Вересня, 2021 р., 10:51
  23 вересня о 10.00 в залі засідань Тетіївської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету.
22 Вересня, 2021 р., 10:49
Щороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав перемогу у другій світовій війні, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу. Плине час, однак пам’ять про зроблене вами у часи страшної війни житиме вічно. Важливо, що пам’ять ця є стрижнем, що єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі. Історія воєн не знає жодного прикладу, коли народний рух опору досягав такого розмаху, організованості та ефективності, адже партизанський і підпільний рух в Україні за своїм значенням і масовістю став, по суті, другим фронтом у глибокому тилу ворога. Сердечне спасибі вам, шановні ветерани, за право жити у вільній країні, виховувати дітей, будувати нові перспективи. Зичимо кожній родині здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою! З повагою міський голова Богдан Балагура.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь