Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Травня, 2020 р., 09:16
Київобленерго інвестує 49,8 мільйони гривень у підготовку мереж Київщини до осінньо-зимового періоду 2020/2021. Піклуючись про своїх клієнтів, енергетики планують відремонтувати понад 4940 кілометрів електромереж, провести капітальні та поточні ремонти на електрообладнанні всіх рівнів напруги. Це дозволить впевнено пройти сезон холодів і забезпечить мешканцям області світло і комфорт в їх будинках.
12 Травня, 2020 р., 08:55
Працівниками КП «Муніципальна Варта» з 27 квітня по 8 травня 2020 р. проведено ряд організаційних заходів на території обслуговування Тетіївської ОТГ з виявлення порушень правил благоустрою. Під час даних заходів було виявлено ряд порушень з даного напрямку з фото-відео фіксацією та складено приписи про усунення виявлених порушень в найкоротший термін, та адміністративні протоколи зач. 1 ст. 152 КУпАП, ст 175-1 КУпАП. Розглянуто низку звернень громадян та прийнято рішення по даним зверненням.
12 Травня, 2020 р., 06:09
8 травня в День пам'яті та примирення Тетіїв, разом з усією Європою, вшановує пам'ять всіх тих, хто поклав своє життя в боротьбі за мир під час Другої світової війни. Сьогодні 75 весна як закінчилася та кривава війна, але і нині українці борються за незалежність та цілісність своєї держави, віддаючи найдорожче - життя. Ми пам'ятаємо! Ми не маємо права забути! Аби це не повторилося ніколи знову! Слава Героям!
12 Травня, 2020 р., 06:03
Традиційно в переддень Дня Перемоги міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк вітає ветеранів зі святом. Цьогоріч до цієї місії приєднався голова ветеранської організації Василь Наконечний. Спільно, вони привітали ветеранів, побажали міцного здоров'я, довголіття та миру, а також вручили продуктові набори та медалі з нагоди 75-річчя Перемоги.
12 Травня, 2020 р., 05:41
Щиро вітаю вас з Днем матері! Мама... Це - найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б ми не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося - ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає. Я впевнений, що мама завжди поспішить нам на поміч, незважаючи на те, скільки нам років.
08 Травня, 2020 р., 09:37
Запровадження карантинних заходів змусило більшість платників податків та єдиного податку зокрема зупинити свою діяльність та сумлінно виконувати ухвалені на законодавчому рівні заходи спрямовані передусім на протидію поширенню коронавірусної інфекції.
08 Травня, 2020 р., 09:30
Як зауважила заступниця начальника управління – начальниця відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Оксана Чустіль, надходження від майнових податків є дуже важливими для кожної громади території обслуговування управління.
08 Травня, 2020 р., 09:17
1. На сьогодні в інфекційному відділенні Тетіївської ЦРЛ не перебуває жодного хворого. 7 травня з підозрою на коронавірус ніхто не звертався.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь