Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Квітня, 2020 р., 10:57
Ви обрали одну з найскладніших професій, покликану боротися із найнебезпечнішою стихією – вогнем. Ваш високий професіоналізм і відданість справі, виявлені під час виконання службових обов'язків, врятували не одне людське життя, зберегли для нашої громади велику кількість матеріальних цінностей. Особлива Вам вдячність за сумлінну та самовіддану працю, за кожну хвилину Ваших нелегких буднів. Сьогодні вся країна щоденно пересвідчується у необхідності і важливості вашої професії.
21 Квітня, 2020 р., 10:49
17 квітня 2020 року завершили розвозити продуктові набори від Тетіївської міської ради. Сьогодні такі пакунки отримали найбільш незахищені верстви населення Черепина, Черепинки, Григорівки та Ненадихи. Загалом було розвезено 180 продуктових наборів.
21 Квітня, 2020 р., 10:16
Я вдячний кожному мешканцю нашої громади за розуміння ситуації, за те, що дослухалися і залишалися вдома. Завдяки вашій свідомості, Великодня ніч минула без скупчень людей і, дасть Бог, ситуація з поширенням коронавірусу в громаді залишатиметься стабільною. Бережіть себе та своїх близьких! Гарних свят!
21 Квітня, 2020 р., 09:58
На передодні Великодня мешканці відділення стаціонарного догляду отримали святкові подарунки з привітальними листівками до Великодня від Митрополита Епіфанія предстоятеля Православної церкви України. На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Але завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує. Адміністрація КП " Соціальний центр" Тетіївської міської ради та мешканці відділення висловлюють щиросердечну подяку Митрополиту Епіфанію за постійну увагу та турботу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту та великого людського щастя. Сподіваємося на подальшу співпрацю.
16 Квітня, 2020 р., 15:18
28 квітня  2020 року о 10 годині в залі засідань адмінприміщення міської ради відбудеться сесія  з  порядком  денним: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь