Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

49,8 МЛН. ГРН. ІНВЕСТУЄ КИЇВОБЛЕНЕРГО В ПІДГОТОВКУ ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ

Дата: 12.05.2020 09:16
Кількість переглядів: 23

Київобленерго інвестує 49,8 мільйони гривень у підготовку мереж Київщини до осінньо-зимового періоду 2020/2021. Піклуючись про своїх клієнтів, енергетики планують відремонтувати понад 4940 кілометрів електромереж, провести капітальні та поточні ремонти на електрообладнанні всіх рівнів напруги. Це дозволить впевнено пройти сезон холодів і забезпечить мешканцям області світло і комфорт в їх будинках.

«В осінньо-зимові періоди навантаження на електричні мережі зростає. ДТЕК - відповідальна, надійна компанія, саме тому ми працюємо на випередження та готуємося до сезонних пікових навантажень завчасно. Спеціалісти компанії виконають близько тисячі робіт різного масштабу і складності. Вони будуть включати в себе перевірку та обслуговування електроустаткування, кабельних і повітряних ліній, а також капітальні і поточні ремонти», – зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

До жовтня фахівці Київобленерго проведуть 158 ремонтів на великих високовольтних підстанціях 110 кВ і 35 кВ, 1876 - в трансформаторних і розподільних пунктах середньої напруги 10 (6) кіловольт, і 1931 ремонт на лініях 0,4 кВ, які безпосередньо живлять будинки мешканців області.

Під час карантину аварійні бригади компанії, оператори кол-центру, адміністратори соцмереж працюють 24х7, щоб перебування клієнтів Київобленерго на карантині було комфортним, а електропостачання – безперебійним.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь