Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Травня, 2020 р., 11:45
Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області вже вкотре звертає увагу роботодавців на неприпустимість використання незадекларованої найманої праці, яка має негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців.
19 Травня, 2020 р., 11:31
«Надання якісних адміністративних послуг платникам податків, особливо під час карантину - це одне із найважливіших завдань податківців»,- зазначив очільник Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Василь Зеленський.
18 Травня, 2020 р., 10:31
Особливість домашнього насильства полягає у тому, що воно відбувається у колі близьких одне одному людей (родичів, членів сім’ї), які пов’язані між собою тісними зв’язками: шлюбними, інтимними, кровними, емоційними, спільним побутом тощо. Як правило, домашня тиранія відбувається поза сторонніми очима, тому і свідків проявів насильства або немає взагалі, або ними є члени родини. Психологічне та економічне насильство – найбільш «приховані» форми домашньої тиранії. Як захиститися від домашнього насильства – розповідає Олена Іпатенко, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області.
18 Травня, 2020 р., 10:23
Обмежувальний припис стосовно кривдника – один зі спеціальних заходів, впроваджених в Україні задля протидії домашньому насильству. Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», що містить цю норму, вступив у силу в січні 2018 року. Цей правовий інструмент, спрямований на забезпечення безпеки постраждалої особи, успішно застосовують у своїй юридичній практиці фахівці системи безоплатної правової допомоги. Фахівець Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Мілютін допоміг клієнтці у справі про видачу обмежувального припису.
18 Травня, 2020 р., 10:03
За статистичними даними, щорічно в Україні з’являється близько 8 тис. дітей-сиріт та дітей без батьківського піклування. Причини цьому різні: смерть батьків, складні матеріальні обставини батьків, вживання алкоголю і наркотиків, жорстоке ставлення до дітей. Звісно, найкращим рішенням для дитини є збереження її біологічної сім’ї. Проте, якщо це неможливо, згідно з українським законодавством, усиновлення дітей є пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  Про нюанси усиновлення дитини розповідає фахівчиня Першого одеського бюро правової допомоги Тетяна Дімова.
18 Травня, 2020 р., 09:55
Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 2020 року № 377 «Зміни, що вносяться до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211» дозволено торгівлю непродовольчими товарами на ринку міста Тетієва (Тетіївський ринок Київської регіонспоживспілки), торговельне і побутове обслуговування населення, за умови забезпечення персоналу (зокрема захист обличчя, очей, рук) та відвідувачів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів торговельної площі, а також дотримання інших санітарних та протиепідемічних заходів. Пам’ятайте: карантин ще не закінчено, загроза зараження коронавірусом не минула! Дотримуйтесь правил гігієни! Бережіть себе та своїх близьких!
13 Травня, 2020 р., 10:57
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
13 Травня, 2020 р., 10:14
1. На сьогодні в інфекційному відділенні Тетіївської ЦРЛ не перебуває жодного хворого. 12 травня з підозрою на коронавірус ніхто не звертався.
13 Травня, 2020 р., 10:10
Днями, у Білоцерківському управлінні ГУ ДПС у Київській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему:«Актуальні питання декларування доходів громадян, отриманих протягом 2019 року».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь