Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2020 р., 15:19
23 квітня 2020 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти у форматі відео-конференції за допомогою платформи Zoom.
23 Квітня, 2020 р., 13:23
Починаючи з 01 січня 2020 року в роботу Державної служби зайнятості запроваджено ІНСТИТУТ «КОНСУЛЬТАНТ РОБОТОДАВЦЯ».
23 Квітня, 2020 р., 10:41
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що продовжуються випадки шахрайства з боку невстановлених осіб, які від імені керівництва ДПС Київської області вимагають у представників бізнесу перерахувати кошти на банківські картки.
23 Квітня, 2020 р., 10:39
1. Рішенням КМУ карантин продовжено до 11 травня 2020 року.
23 Квітня, 2020 р., 10:26
Після створення громади ми виявили, що всі сміттєзвалища в селах, на які вивозилося сміття, були без документів та стихійними. Лише полігон в Тетієві є офіційним. Тому, перші зусилля були спрямовані на ліквідацію цих стихійних сміттєзвалищ. Наприклад, вже ліквідовані стихійні сміттєзвалища селах: Дібрівка, Дубина, Скибинці, Горошків і на даний час ця робота продовжується. Нами було розроблено стратегію поводження з ТПВ (сміттям. ред.) на території Тетіївської ОТГ, яка включає в себе закупівлю додаткового сучасного сміттєвоза та контейнерів, які вже розміщені в селах громади.  В місті біля окремих багатоповерхових будинків встановлені бокси для роздільного збору сміття. Це пілотний проєкт, який маємо поширювати надалі біля багатоквартирних будинків. Також на старті знаходиться проєкт зі збору сміття з використанням індивідуальних персональних 120-и літрових баків. Аналогічні проєкти успішно діють в країнах Європейського Союзу та на Закарпатті в Україні. Вважаю, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Кожен житель громади повинен дбати за територію, на якій проживає і заключити договір на вивіз сміття.
23 Квітня, 2020 р., 10:23
2010-2020. Історія Тетіївської громади. Встановили антивандальні тренажери на стадіоні "Колос".
22 Квітня, 2020 р., 17:31
В складні часи карантину, ми не забуваємо про родини учасників АТО, які поклали своє життя за мирну Україну. Тому, за сприяння міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка, 22 квітня 2020 року родинам загиблих героїв були доставлені набори найнеобхідніших продуктів харчування.
22 Квітня, 2020 р., 09:11
1. Про хворих в інфекційному відділенні Тетіївської ЦРЛ. Сьогодні жінку із підтвердженим діагнозом Covid-19 із Володарського району перевезли до лікарні в Білу Церкву. Чоловік із Ставищенського району, 30 років, знаходиться у нас в інфекційному відділенні. Вчора зроблений ПЛР-тест на Covid-19. Завтра очікуємо результат. Йому надається медична допомога.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь