Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2017 р., 14:57
З 1 січня 2013 року діє норма Податкового кодексу  щодо запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, платниками якого є фізичні , юридичні особи та нерезиденти – власники житлової нерухомості.
12 Січня, 2017 р., 14:55
Ця подія сталася напередодні Нового року - минулого четверга, 27 грудня. Головним натхненником і виконавцем втіленої в життя ідеї став керівник групи компаній "ТАК" Р.Т.Голуб та "Благодійний фонд Руслана Голуба".
12 Січня, 2017 р., 14:50
07 грудня в актовому залі Тетіївської міської ради відбулось святкове зібрання депутатів, членів виконкому, працівників органів місцевого самоврядування міста. З нагоди професійного свята присутніх вітали міський голова Р. Майструк, заступник голови Тетіївської РДА В. Бондаренко, начальник Тетіївської МДПІ Т. Гавренкова, помічники депутата Київської обласної ради Р.Голуба – О. Мащенко та Ю. Гринюк. Почесними відзнаками нагороджено працівників органів місцевого самоврядування, депутатів, членів виконкому. Учасників урочистого зібрання привітали  аматори міського будинку культури.
12 Січня, 2017 р., 14:47
Цієї пам'ятної, скорботно-чорної суботи (24 листопада є Днем пам’яті жертв Голодомору і політичних репресій в Україні) кожен свідомий українець згадував своїх рідних і близьких, невинно убієнних, замордованих голодом.
12 Січня, 2017 р., 14:44
День працівників сільського господарства - свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай. З нагоди професійного свята кращі працівники агропромислового комплексу Тетіївщини зібралися 16 листопада у залі районного будинку культури.
12 Січня, 2017 р., 14:43
Нові можливості для самореалізації та фізичного розвитку з'я­вилися у молоді міста з відкриттям комунального закладу - мо­лодіжного Центру  «Креатив».
12 Січня, 2017 р., 14:40
Фонд «Відкрита політика», Дитяча медіа студія «Птахи» за підтримки Посольства Швейцарії в Україні організували Всеукраїнській семінар «Дитячі медіа в Україні: інструмент формування традиційних цінностей чи руйнації?», на якому юні журналісти, медіа педагоги, представники освітніх закладів та громадських організацій презентували своє бачення проблеми дитячих медіа в Україні. В якому приймали активну участь наші представники молодіжного центру "Креатив".
12 Січня, 2017 р., 14:37
2 листопада ц.р. в райдержадміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Свято розпочала ведуча Н.В.Шибицька, розповівши про представників цієї професії, головне покликання яких - допомагати людям вирішувати проблеми наших соціально незахищених краян.
12 Січня, 2017 р., 14:35
Діти - це найдорожче, що існує в житті кожної людини, наша найкраща інвестиція у майбутнє, і так хочеться, аби ніщо не затьмарило найщасливішої пори їхнього життя. Та через свою непосидючість та цікавість до навколишнього світу підростаюче покоління часто стикається з різними потенційними небезпеками. Невтішна статистика нещасних випадків, які щодня трапляються з маленькими громадянами України, змушує нас замислитися, чи надійно захищені наші діти. Ми всі добре розуміємо, що єдиний варіант захисту в подібних ситуаціях - це надання якісної медичної допомоги. Тоді вдається звести наслідки травм до мінімуму та зберегти здоров'я дитини. Таку можливість надає поліс страхування. 
12 Січня, 2017 р., 14:33
26    жовтня    в    парковій    зоні міста відбулося урочисте зібрання присвячене відразу  двом датам - 15-й річниці від дня створення районної організації Партії регіонів та 68-и річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь