Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2017 р., 13:14
20 червня ц.р. голова Київської обласної державної адміністрації А.Й.ПРИСЯЖНЮК провів прес-конференцію для журналістів обласних ЗМІ. Він сказав, що за результатами комплексної оцінки діяльності регіональних органів виконавчої влади Київська область посіла почесне 1-е місце серед областей у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів України. "Це дуже добрий результат. Усі ці досягнення - це самовіддана праця людей Київщини та результат впровадження соціальних та економічних реформ Президента та Уряду України", - зазначив Анатолій Присяжний.
12 Січня, 2017 р., 13:09
Закінчився навчальний рік. Школи ніби осиротіли без галасливої юрби учнів. Заход­жу до музичної школи, її коридорами стелить­ся тиша. А ще зовсім недавно тут щодня зву­чала музика, лунав спів, наполегливі учні протоптували шлях до Країни знань. Прямую до директорського кабінету. На стінах кори­дору - фотовиставка, що яскраво демонст­рує, яким насиченим на події е життя у му­зичній школі. Директор музичної школи Ана­толій Петрович Соболівський розповідає, як пройшов цей навчальний рік у їхньому закладі.
12 Січня, 2017 р., 13:07
Шановна молодь !
12 Січня, 2017 р., 13:05
2011 року депутатом Київської обласної ради Р.Т.Голубом було започатковано стипендії для учнів, які мають особливо високі здобутки за результатами проведення олімпіад з базових шкільних дисциплін, різних конкурсів та спортивних змагань. В минулому навчальному році ці виплати (в розмірі 500 грн. кожна) щомісячно отримували чотири учні: Вікторія Присяжна, Олександр Мор’єв, Катерина Климюк та Ірина Ратушна.
12 Січня, 2017 р., 13:01
Сьогодні стає все більш зрозумілим, що дальший розвиток людства залежить не лише від рівня розвитку економіки, а й від розвитку культури, виховання людяності, любові до всього живого, утвердження гуманістичних ідеалів і цінностей. У цьому контексті важливого значення набуває поезія, яка є одним із предметно-чуттєвих витворів прекрасного. Розвиток поетичних талантів в людині є одним із способів реалізуватися їй як особистості, передати поетичним словом своє відчуття світу. Тому серед завдань школи - виявлення поетичних здібностей і талантів учнів, підтримка юних дарувань.
12 Січня, 2017 р., 12:59
3 2008 року розпочався новий 10-річний цикл державної атестації навчальних закладів району. Державна атестація - одна з головних форм державного. контролю за діяльністю закладів освіти, незалежно від підпорядкування, типів і форм власності. Вона передбачає комплексне вивчення діяльності навчального закладу, яку здійснюють органи управління освітою, з метою вивчення реального стану матеріально-технічних умов, організації навчально-виховного процесу, рівня професійної майстерності педагогічних працівників, ефективності управлінської діяльності закладом.
12 Січня, 2017 р., 12:54
Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса – це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.
12 Січня, 2017 р., 12:42
Шановні працівники житлово-комунального підприємства і побутового обслуговування міста!
12 Січня, 2017 р., 01:09
Протягом 2011 року міськвиконком спрямовував свою діяльність на організацію виконання положень Конституції та законів України, забезпечення реалізації заходів, визначених актами Президента України і Кабінету Міністрів, а також Програмою соціально-економічного і культурного розвитку міста. При цьому, значна увага приділялась збільшенню надходжень до бюджету, підвищенню життєвого рівня населення та розв'язання найгостріших соціальних проблем територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь