Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2017 р., 16:26
5 листопада 1963 року – день народження одного з найстаріших дошкільних закладів Тетієва – дитсадка «Сонечко». До того часу дитсадок знаходився у невеликому приватному будинку та об’єднував усього дві вікові групи вихованців. Тому радості дітлахів та їхніх батьків не було меж, коли у центрі міста виросла нова простора будівля, яка могла прийняти шість груп, загальною кількістю до 140 вихованців. Проте відвідували «Сонечко» близько двох сотень дітей. Звичайно, вихователям та нянечкам доводилося нелегко, тому що групи були переповнені. Та незважаючи на деякі побутові труднощі, колектив дитсадка, який очолювала Людмила Андріївна Климюк, на високому рівні організовував навчально-виховний процес, роблячи все для того, щоб дитсадок для вихованців (наймолодшим з яких не було ще й року) став другою домівкою.
12 Січня, 2017 р., 16:22
Шановні працівники управління пенсійного фонду, територіального центру соціального обслуговування, управління праці та соціального захисту населення, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, фонду соціального страхування від нещасних випадків.
12 Січня, 2017 р., 16:17
Урочисто  відзначено 499-у річницю нашого древнього міста
12 Січня, 2017 р., 16:14
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!
12 Січня, 2017 р., 16:11
"МОЯ МЕТА - ЗРОБИТИ ТЕТІЇВ ЄВРОПЕЙСЬКИМ МІСТОМ"
12 Січня, 2017 р., 16:07
Дорогі тетіївчани та гості нашого міста!
12 Січня, 2017 р., 15:50
Програма святкування 499 – річниці з Дня заснування міста Тетієва 21 вересня 2013 р. (міський парк)
12 Січня, 2017 р., 15:46
Нещодавно свій 50-літній ювілей відзначив найстарший у місті Тетіївський дитсадок № 6 «Берізка», який знаходиться на вулиці Робітнича мікрорайону Плоханівка. Цей дошкільний  навчально-виховний заклад відкрив свої двері 26 серпня 1963-го року, коли наше місто активно розбудовували. Відтоді минуло півстоліття, а садочок і дотепер успішно працює і вже нинішні вихователі пишаються своїми здобутками, втілюючи у буденне життя свої педагогічні та творчі здібності. Протягом своєї історії колектив дитячого закладу завжди був активним і працьовитим. Плодами праці перших працівників, яким довелося переобладнувати приміщення колишнього гуртожитку, користуються і досі. І хоча будівля закладу вже застаріла, та тут завжди панує атмосфера світла і затишку.  Цей день був особливим для всіх працівників закладу та їхніх 58 вихованців.
12 Січня, 2017 р., 15:44
Вітаю усіх з радісним і світлим святом – Днем знань
12 Січня, 2017 р., 15:42
Ваше професійне свято – День підприємця - це приємна нагода висловити вам подяку за наполегливу працю, за високий рівень професіоналізму та здатність досягати мети.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь