Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ТЕТІЇВЧАНИ!!!

Дата: 19.06.2017 10:11
Кількість переглядів: 35

  Вітаю Вас з наступаючими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!
 
   Відійшов в історію 2015 рік, який був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він кинув перед нами непрості виклики.
  Війна на сході України, економічна криза, політичні баталії. Але ми з гідністю витримали випробування долі і, не дивлячись ні на що, 2015 рік залишається для нас добрим спогадом, бо подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Тому в кожного із нас є підстави порадіти за досягнуте, побажати один одному світлих надій і щасливого майбуття. Наступний 2016 рік буде роком Вогняної Мавпи. Стародавні мудреці тверджували, що вогонь є відбиттям безперервного руху вгору і він завжди вважався уособленням прагнення до успіху і самовдосконалення.
   Тому в наступному році не варто губитися перед невдачами, не потрібно боятися ризикувати, а слід прагнути до змін. Адже червоний колір— символ впевненості, сили, енергії і удачі. Ми всі разом віримо, що Новий 2016 рік стане роком миру і солідарності в нашій країні, фінансового зростання, злагоди й єднання в кожній родині, в кожному регіоні, в кожному місті і селі. Хай рік, в який ступаємо, підходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. Бажаю усім міцного здоров’я та щастя, віри в процвітання нашої країни, адже я вірю, що Україна і українці заслуговують на кращу долю. Нехай збуваються мрії, нехай удачі й благодать приходять у кожен дім. Нехай ці традиційно світлі добрі свята Ваші сім’ї зустрінуть у теплій атмосфері, а священне світло Віфлеємської зорі освітить Ваші серця любов’ю, а з першою колядкою в кожну родину хай увійдуть гаразди і достаток.  
   З Новим роком і Різдвом Христовим!
 
 Міський голова                                 Руслан Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь