Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2021 р., 09:42
УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ! Шановні мешканці міста Тетієва! В зв`язку з проривом на водонапірному колекторі 2 квітня 2021 року в центральній частині міста та в мікрорайоні Плоханівка буде відсутне водопостачання. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння. ВУ ВКГ "Тетіївводоканал".
01 Квітня, 2021 р., 16:28
ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ З ДІЛОВОДСТВА У Тетіївській міській раді відбулося навчання з діловодства для працівників структурних підрозділів виконавчого комітету. Заняття із зазначеної теми підготувала і провела начальник Тетіївського Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ольга Лях. Йшлося про вимоги до якості підготовки управлінських документів, ведення документації та організації діловодства загалом. Нагадаємо, що поштовхом для проведення навчання стали зауваження депутатів міської ради щодо не належно підготовлених матеріалів до сесії. Як усім відомо, в діловодстві дрібниць немає, тому в міськраді вирішили час від часу організовувати подібні навчання.  
01 Квітня, 2021 р., 11:24
31 березня відбулося засідання міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолив міський голова Богдан Балагура.
31 Березня, 2021 р., 10:40
УВАГА! З 1 квітня настає «сезон тиші» у лісах
30 Березня, 2021 р., 16:27
30 березня у Тетіївській міській раді відбулося представлення нового заступника міського голови з гуманітарних питань. Тепер цю посаду займає Надія Дячук. Її привітав міський голова Богдан Балагура, відрекомендувавши, як висококваліфікованого працівника з великим досвідом та активною життєвою позицією. Надія Анатоліївна подякувала за виявлену їй довіру та пообіцяла самовіддано працювати на благо нашої громади.
30 Березня, 2021 р., 16:25
:exclamation: Інформація по КНП «Тетіївська ЦЛ» щодо госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 станом на 30.03.2021 року:exclamation: :heavy_check_mark:Кількість ліжок, які розгорнуто для прийому хворих – 120; :heavy_check_mark:Всього госпіталізовано хворих COVID-19 та з підозрою на COVID-19 – 100; в т.ч. хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19 – 61; в т.ч. хворих з підозрою COVID-19 – 39; в.т.ч. хворих кисневозалежних – 51; :heavy_check_mark:Кількість госпіталізованих: хворих та з підозрою на COVID-19 за добу – 20; :heavy_check_mark:Кількість пацієнтів, що одужали за добу- 18; :heavy_check_mark:Кількість померлих пацієнтів за добу – 1.
30 Березня, 2021 р., 16:24
Клопотання про перепоховання учасника АТО Днями до голови Тетіївської територіальної громади Богдана Балагури звернулася ініціативна група матерів та родичів загиблих воїнів АТО з проханням надати дозвіл на перепоховання на Алеї слави померлих захисників України у Тетієві Дмитра Володимировича  Кисіля. Він народився 2 травня 1991 року в місті Запоріжжі, проживав у місті Радомишль на Житомирщині, а з березня 2020 року був зареєстрований у Тетієві, у своєї тітки. Дмитро впродовж семи років ( 2010-2014 та 2016-2020) служив у Збройних силах України за контрактом. Мав військове звання сержанта, займав посаду командира танка 1-го танкового взводу 3-ї танкової роти танкового батальйону військової частини А1008. Під час служби втратив здоров'я, що стало причиною його передчасної смерті. Помер він 20 листопада 2020 року від гострої серцево-легеневої недостатності. Був похований на центральному кладовищі міста Тетієва. Матері загиблих військовослужбовців Тетіївщини знайшли родичів Дмитра Кисіля та його товаришів по службі, які хочуть приїхати на могилу свого побратима.  — Було б добре, — кажуть представники ініціативної групи, — якби питання з перепохованням Дмитра на Алеї слави померлих захисників України вирішилося до поминальних днів, щоб усі бажаючі могли  відвідати могилу померлого військовослужбовця та гідно  вшанувати його пам'ять.
30 Березня, 2021 р., 16:22
З НАСТАННЯМ ВЕСНИ ПОЖЕЖІ ПОЧАСТІШАЛИ З 26.03.2021 по 29.03.21 року підрозділом 9- ДПРЧ (м.Тетіїв) для ліквідаціцї пожеж було здійснено 7 виїздів, з яких 5 - пожежі в екосистемах, 2 - житловий будинок та автомобіль. З поверненням сухої і теплої погоди, частішають випадки виникнення пожеж через спалювання сухої трави. Під час горіння листя та інші рослинні залишки у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які знижують імунітет людини, викликають алергію, захворювання дихальних шляхів, посилюють негативний перебіг хронічних, а також сприяють розвитку онкологічних захворювань. Часто до вогню потрапляє різне сміття, що істотно підсилює рівень забруднення повітря і збільшує шкоду для здоров’я. Пам’ятайте, спалювання сухої рослинності або її залишків не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й призводить до інших негативних наслідків, загрожуючи життю та здоров’ю людей. Тому, щоб не сталося лиха, слід бути особливо обережним з вогнем: - очищати місце, призначене для вогнища, від сухої трави, листя, гілля; - не розкладати багаття поблизу звисаючих крон дерев, в хвойних молодняках, серед сухого очерету; - не залишати вогнище без нагляду; - не залишати місць відпочинку, не переконавшись, що вогонь погашено. Тож Тетіївський РС ГУ ДСНС закликає громадян Тетіївщини не палити суху рослинність. Також нагадуємо, що розмір штрафу досягає 6120 грн - для громадян і до 21420 - для посадових осіб.
30 Березня, 2021 р., 16:20
ЗРІЗАТИМУТЬ АВАРІЙНІ ДЕРЕВА Комунальним підприємствам "Благоустрій" та "Дібрівка-Обрій" надано дозвіл на розчищення території від дерев, що переросли свою вікову зрілість і є на сьогодні аварійно небезпечними та чагарників-самосіїв. Зокрема, санітарне зрізування відбудеться в межах сіл Ненадиха, Тайниця, Дзвеняче, Михайлівка. Всього видаленню підлягає майже п'ятсот дерев.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь