Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2021 р., 15:00
Податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) належить до основних бюджетоутворюючих джерел надходжень у структурі доходів місцевого бюджету. Тому особлива увага з боку місцевих органів влади зосереджена саме на пошуку можливостей щодо розширення бази оподаткування, шляхом виявлення та реалізації наявних резервів, легалізації трудових відносин та залучення іногородніх платників стати на облік як платник окремих видів податків та перераховувати ПДФО із доходів у вигляді заробітної плати до бюджету Тетіївської міської територіальної громади. Тому з початку 2021 року органами місцевого самоврядування було проведено ряд заходів, спрямованих на досягнення визначених цілей, зокрема перелічені нижче платники, які зареєстровані на іншій території, але мають підрозділи, розміщені у Тетіївській МТГ, вже почали в 2021 році перераховувати суми податків до місцевого бюджету: - Головне управління ПФУ у Київській області, - ДП «Білоцерківський лісгосп». Також проведена роз’яснювальна робота про необхідність сплати до бюджету нашої громади таких платників, як: - ФОП Лисенко Ольга Василівна (СУУ ТОВ «Гулівер Інтернешнл»), - ДП «СЛП «Київоблагроліс» Легалізовано 108 найманих працівників, стали на облік фізичних осіб – підприємців у контролюючих органах – 22 особи.
07 Квітня, 2021 р., 10:32
Депутатська комісія з питань торгівлі, житлово-комунального господарства та побутового обслуговування громадян, харчування, управління комунальною власністю, благоустрою, транспорту і зв'язку на чолі з головою Володимиром Фармагеєм, зібралися разом, щоб обговорити роботу комунальних підприємств, визначити їх першочергові проблеми, щоб потім винести питання щодо фінансування даних підприємств на розгляд сесії міської ради, щоб забезпечити їм належну роботу у весняно-літній період.   Обговорили проблемні питання, які в основному стосувалися КП "Благоустрій" та КП "Дібрівка-Обрій" . На сьогодні в обох підприємствах досить багато проблем що стосуються технічного забезпечення і не лише... Гостро стоїть питання щодо придбання мотокіс, косарки і вантажівки для вивезення сміття від приватного сектору сіл територіальної громади.   Члени комісії взяли до уваги всі проблемні питання, які й будуть озвучені на сесії задля прийняття відповідних рішень. 
07 Квітня, 2021 р., 09:59
6 квітня в Тетіївській міськраді відбулися два конкурсні відбори на вакантні посади спеціаліста у новостворений відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради та головного спеціаліста з питань цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. На дві посади працівників соцзахисту було аж сім претендентів.
07 Квітня, 2021 р., 09:18
Віктор Олександрович Гуменюк народився 16 січня 1990 року в місті Тетіїв. У 2007 році закінчив Тетіївську загальноосвітню школу №4 (нині – комунальний заклад “Тетіївський навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»Тетіївської міської ради Київської області), у 2008 році – професійно-технічне училище №8 міста Тетіїв (нині – ДНЗ “Тетіївське професійно-технічне училище”) за спеціальностями «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» та «бухгалтер». У 2008-2013 роках проходив військову службу за контрактом у 93-му окремому лінійно-вузловому полку зв’язку. 15 травня 2014 року Тетіївським районним військовим комісаріатом Київської області мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив стрільцем 11-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь» (з листопада 2014 року – 11-го окремого мотопіхотного батальйону) Збройних Сил України. З 2014 року брав участь в антитерористичній операції на сході України. Загинув 7 квітня 2015 р. внаслідок артилерійського обстрілу російськими збройними формуваннями селища Опитне (Ясинуватський район) під Донецьком, на лінії розмежування з окупованою територією. Похований на кладовищі міста Тетіїв Київської області. У Віктора Гуменюка залишились дружина та двоє дітей. 17 липня 2015 року на будівлі Тетіївського навчально-виховного комплексу «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», де навчався Віктор Гуменюк, йому відкрито меморіальну дошку. Указом Президента України № 311/2015 від 4 червня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).
06 Квітня, 2021 р., 15:15
Перший заступник міського голови Василь Кизимишин провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств Тетіївської територіальної громади. Обговорили роботу комунальників за минулий тиждень. Вирішили:  КП "Благоустрій" продовжити укладати договори на видалення твердих побутових відходів від приватного сектору із сіл громади; розробити і представити графіки вивезення; визначити місця для встановлення лавочок у місті і селах; визначити місця встановлення контейнерів для сміття в мікрорайоні "Плоханівка"; провести моніторинг вуличного освітлення підпорядкованих сіл...  КП " Тетіївтепломережа" промоніторити ситуацію щодо сільських котелень для того, щоб взяти їх на обслуговування; розглянути питання встановлення теплового лічильника на будинок культури.  КП "Дібрівка-Обрій" продовжити роботу з видалення твердих побутових відходів від новоприєднаних сіл; надати пропозиції щодо автомобіля для вивезення сміття; вийти на тендер для придбання сміттєвих баків.  КП "Тетіївводоканал" продовжити інвентаризацію водоканалізаційного майна в Денихівці та Кашперівці; розробити методику ремонту пожежного гідранту на території Тетіївської гімназії; з'ясувати чому є розбіжності в показниках водяних лічильників у Денихівці; встановити запірну арматуру на водонапірну вежу в Кашперівці; розпочати пробні розкопки для прокладання трубопроводу на Слободі; підготуватися до закільцювання водопроводу на Плоханівці.
06 Квітня, 2021 р., 11:28
Компанія надає повний спектр послуг від проектування до пуску газу: видача технічних умов, розробка проектно-кошторисної документації, будівельні роботи, монтаж газового обладнання та пуск газу.
06 Квітня, 2021 р., 11:24
Впродовж 01.04.21 р. - 04.04.21 р. пожежним підрозділом 9-ДПРЧ ( м. Тетіїв) було здійснено 3 бойових виїзди на екосистеми та житловий будинок. За добове чергування з 08.00 05.04.21 р. по 08.00 06.04.21р. було здійснено 2 виїзди: о 17год. 21 хв. 5 квітня у с. Дібрівка ( горів 1 га сухої трави), о 20 год. 02 хв. у м. Тетіїв (в березі за магазином " Фора" горіло 300 м кв трави).
06 Квітня, 2021 р., 11:17
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 17 квітня 2021 року з 8.00 до 18.00 год. буде припинено електропостачання по вул. Нова, М. Грушевського, пров. Щиголя, Незалежності, І. Стогнійчука, Космонавтів, Матросова, Волошкова, Визволителів, Центральна, Толстого, дитячий садок мікрорайону "Слобода", Ю. Марценюка, Добровольського, Суворова, Сухомлинського, Шкільна.
05 Квітня, 2021 р., 16:03
5 квітня в Тетіївській міській раді відбулося два конкурси на заміщення вакантних посад. Цього разу конкурсні роботи писали кандидати на керівні посади начальників відділу соціального захисту населення та відділу освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь