Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2021 р., 11:37
Вчора, 22 лютого 2021 року, Міністерство охорони здоров’я в Україні зареєструвало вакцину проти COVID-19 Oxford/AstraZeneca для екстреного медичного застосування.
23 Лютого, 2021 р., 11:25
 Міський голова Богдан Балагура, колектив виконавчого комітету Тетіївської міської ради та депутатський корпус складають доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяють невимовний біль важкої втрати сина, побратима  та товариша Ступка Віталія Ігоровича. Висловлюємо глибокі співчуття батькам та рідним померлого. Вічна пам’ять.
22 Лютого, 2021 р., 04:02
Сьогодні, 20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, уся Україна вшановує пам’ять загиблих учасників Революції Гідності. 107 Героїв Небесної Сотні віддали свої життя за краще майбутнє нашої країни. 45 з них загинули від куль саме 20 лютого 2014 року. Тетіївчани згадали ті трагічні події  і поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. А священнослужителі провели молебен за загиблими під час Революції Гідності. З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, указом президента України від 11 лютого 2015 року 20 лютого визначено Днем Героїв Небесної Сотні.
21 Лютого, 2021 р., 23:39
Побратими брали з нього приклад та поважали, ворожі ж війська боялися як вогню – сьогодні, 22 лютого, Тетіївська громада вшановує пам’ять Сухацького Леоніда Андрійовича.
20 Лютого, 2021 р., 17:24
20 лютого ми вшановуємо подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
19 Лютого, 2021 р., 15:25
Доводимо до Вашого відома, що     з метою формування особистості молодої людини, її соціальної зрілості,  мотивації до праці , а також інформування молоді  про стан та тенденції   розвитку ринку праці , популяризації актуальних професій та спеціальностей , доводимо до вашого відома про проведення online зустрічей з учнями ЗЗСО Київської області з профорієнтаційною метою у рамках співпраці факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України з Київським обласним центром зайнятості графік проведення onlaine зустрічей:
19 Лютого, 2021 р., 14:46
18 лютого рятувальники Тетіївського районного сектору провели планову перевірку філії АТ "Державний банк України". В ході проведення перевірки було звернуто увагу на шляхи евакуації, їх відповідність правилам пожежної безпеки, справність системи протипожежного захисту, наявність первинних засобів пожежогасіння та вміння обслуговуючим персоналом користування вогнегасниками. Також проведено роз’яснювальну роботу серед персоналу з метою запобіганню виникненню пожеж і надзвичайних ситуацій та забезпечення збереження життя і здоров’я відвідувачів та працівників.      
19 Лютого, 2021 р., 14:38
19 лютого 2021 року відповідно до Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», Кодексу цивільного захисту України, наказу Головного управління ДСНС,  інспекторами Тетіївського районного сектору спільно з представниками об’єкту, було проведено планову перевірку додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері пожежної і техногенної безпеки, цивільного захисту комунального підприємства «Тетіївтепломережа» за адресою: м.Тетіїв, вул. Соборна, 19А. В ході перевірки проведено огляд електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння, наявності автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього водопостачання, стан адмін.будівлі та зовнішніх установок .   Рятувальниками було проведено протипожежні інструктажі з персоналом об’єкта, наголошено на дотриманні вимог ПБ, як в робочий час так і в дома. По закінченню перевірки головним інспектором, було запропоновано до виконання протипожежні заходи, які вручили керівнику підприємства для усунення. Задля ще більшого посилення протипожежного стану об’єкту.        

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь