Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Січня, 2017 р., 22:03
19.08.2014р. комісією ВК Тетіївської міської ради було проведено об’їзд дошкільних навчальних закладів міста з метою перевірки по підготовці дошкільних навчальних закладів міста до нового навчального року.
14 Січня, 2017 р., 22:01
Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.
14 Січня, 2017 р., 22:00
Тетіївська районна організація Товариства Червоного Хреста України (голова  Пазюк М.М.) взяли участь в акції "Допомога Армії", яка проходить під егідою обласної акції «Місія добра» на підтримку воїнів, які знаходяться в зоні АТО. Члени даної організації облаштували місце біля магазину «Фора» та збирають від небайдужих та патріотично налаштованих жителів територіальної громади міста будь-яку допомогу (гроші, продукти), аби потім віддати місцевим волонтерам, які в свою чергу подбають за своєчасну її доставку у зону дії антитерористичної операції, де служать наші земляки. 
14 Січня, 2017 р., 21:56
В рамках святкування 500-річчя від Дня заснування міста Тетієва, за ініціативи та фінансової підтримки Виконавчого комітету Тетіївської міської ради, в міському парку проходить встановлення дитячого ігрового майданчика.
14 Січня, 2017 р., 21:55
Ініціативна група по відновленню стадіону «Колос» пропонує жителям міста, а також підприємцям та власникам підприємств долучитись до відновлення стадіону. Першим кроком пропонуємо відновити газон футбольного поля. Вартість одного кВ. м. рулонного газону складає 25 грн.. Загальна площа футбольного поля – 8250 кв. м.. Тобто ми збираємо 206250,00 гривень.
14 Січня, 2017 р., 21:49
ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ В МЕЖАХ КРАЇНИ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЕРШОЧЕРГОВИХ ПОТРЕБ
14 Січня, 2017 р., 21:44
Події, що відбуваються у нашій державі не залишають байдужим жодного українця. Наші військовослужбовці гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в яких складних обставинах вони опинились. Допомога моральна, фінансова потрібна як самим військовослужбовцям так і їх сім’ям.
14 Січня, 2017 р., 21:42
24.07.2014 Р. НА П’ЯТДЕСЯТ ВОСЬМІЙ СЕСІЯ ШОСТОГО СКЛИКАННЯ БУЛО ПРИЙНЯТО НАСТУПНЕ РІШЕННЯ:
14 Січня, 2017 р., 20:50
За приблизними підрахунками експертів, в Україні налічується близько 12 млн. любителів риболовлі, а це – чверть всього населення держави. Як показує практика, ці освічені, активні та цілеспрямовані громадяни можуть не лише захищати свої особисті інтереси, а й діяти на благо всього суспільства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь