Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Січня, 2017 р., 20:48
До Відділу Держземагентства надійшло окреме доручення Держземагентства України стосовно отримання військовослужбовцями у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення садівництва та індивідуального дачного будівництва, а також процедури надання земельних ділянок та права власності на них.
14 Січня, 2017 р., 20:45
24-28 червня 2014 року в м. Ковель Волинської області пройшов сьомий Відкритий Чемпіонат України серед юнаків та дівчат 1998-2001 р.н. по веслуванню на байдарках і каное. Збірна команда Київської області була сформована із десяти спортсменів Тетіївського району та м. Тетієва, а саме: Овчінніков Віктор, Шмаркатюк Микола, Польовий Максим, Сінчук В’ячеслав, Січкарук Тетяна, Грушко Дар’я, Сербенюк Софія, Когут Анастасія, Фурдик Каріна, два спортсмени із м. Біла Церква та три із Фастівського району.
14 Січня, 2017 р., 20:41
РІШЕННЯ ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
14 Січня, 2017 р., 20:37
Нині нас – українців, об’єднує одна спільна на всіх біда – неоголошена війна на сході нашої держави. Сьогодні молимося за всіх, хто захищає Україну на східному фронті. Обставини змусили нас по-іншому дивитися на сьогодення і не лишатися байдужими до чужого горя.
14 Січня, 2017 р., 20:34
Шановні працівники державної податкової служби!
14 Січня, 2017 р., 20:31
Дорогі юнаки і дівчата!
14 Січня, 2017 р., 20:27
Шановні  державні службовці тетіївщини!
14 Січня, 2017 р., 20:25
Згідно підписаної Декларації про співпрацю між Київським Регіональним відділенням Асоціації Міст України та Союзом гмін і повітами Сілезького воєводства Польщі,  в рамках проекту підготовки українських представників місцевого самоврядування для вступу до Європейського союзу та   децентралізації влади, було сформовано делегацію українських представників до Польщі.  Місто Тетіїв представляли -  міський голова Майструк Руслан Володимирович  та заступник керівника організаційного відділу  міської ради  Ковальчук Юлія Петрівна. В рамках проекту вони зустрілися з президентом міста Жори, Сілезького Воєводства - Вальдемаром Сохою і представниками Ради міста. Під час зустрічі було обговорено функції Президента міста, кадрову структуру, економічну і соціальну модель управління, співпрацю з Європейським Союзом, спільні проекти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь