Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОПОМОГА СІМ`Ї ВІЙСЬКОВОГО

Дата: 14.01.2017 21:44
Кількість переглядів: 39

Події, що відбуваються у нашій державі не залишають байдужим жодного українця. Наші військовослужбовці гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в яких складних обставинах вони опинились. Допомога моральна, фінансова потрібна як самим військовослужбовцям так і їх сім’ям.

За ініціативи начальника Тетіївської ОДПІ Гавренкової Тетяни Семенівни було взято під опіку сім`ю військового Павлунька Юрія Григоровича, що приймає участь в АТО на Сході України. Дана родина потребує матеріальної, соціально-побутової  допомоги.

Відбулося три зустрічі Тетяни Семенівни з сім'єю солдата. Під час першої зустрічі, родина розповіла про найгостріші для них питання. Зокрема, мама Юрія потребує медичної допомоги - щорічні курси лікування в зв’язку з хворобою та інвалідністю, батько сім місяців  не отримує заробітної плати з місця роботи. Дружина має сезонну роботу - працює на току сільськогосподарського підприємства, разом з донькою проживає у своєї матері в с. Дзвеняче.

Сім'я з вдячністю прийняла подарунки у вигляді продуктових пакунків, солодощів, іграшок та матеріальної допомоги.

На даний час вирішено питання щодо закупівлі медичних препаратів  в сумі 2200 грн. для лікування в стаціонарному відділенні лікарні мами Юрія, вирішується питання щодо виплати до дня Незалежності заборгованості по заробітній платі батьку солдата.

Родина переживає за долю Юрія, вірить, що він обов’язково повернеться додому. Шестирічна донька Ліза чекає тата і знає, що вони разом побувають у справжньому зоопарку – така у неї мрія.

А поки що, спостерігаючи за захопленням дівчинки домашніми тваринами, з якою любов'ю вона піклується про них, їй буде організовано  поїздку до зоопарку "Золотий Фазан".      

Варто зауважити, що шляхетні вчинки на цьому не закінчаться, керівництво Тетіївської ОДПІ й надалі буде підтримувати родину Юрія Павлунька.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь