Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Травня, 2024 р., 13:03
ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТЕТІЇВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ ЗА 2023 РІК
02 Травня, 2024 р., 10:30
Чотирнадцята позачергова сесія міської ради восьмого скликання відбудеться 03 травня 2024 року о  8:30 в залі засідань адміністративного приміщення міської ради. Порядок денний:
02 Травня, 2024 р., 09:55
Додаток 5 до Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці територіальної громади у соціальних послугах (пункт 1 розділу ІІ)
01 Травня, 2024 р., 10:02
Тринадцята позачергова сесія міської ради восьмого скликання відбудеться 02 травня 2024 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення міської ради
24 Квітня, 2024 р., 12:28
Тетіївська міська територіальна громада нагадує громадянам, які мають у власності чи користуванні земельні ділянки, нерухоме майно чи займаються підприємницькою діяльністю, про своєчасність сплати податків. За інформацією Головного управлінням ДПС у Київській області станом на 15 квітня 2024 року наявна заборгованість до місцевого бюджету по земельному податку, орендній платі за земельні ділянки, податку на нерухоме майно , єдиному податку з фізичних осіб, ПДФО за результатами річного декларування, ПДФО у вигляді мінімального податкового зобов’язання(МПЗ) та  акцизному податку. Списки боржників додаються (файл xls. 8 вкладок)  Звертаємося до громадян з проханням своєчасно сплачувати податки та терміново сплатити податкові борги. У разі виникнення питань про уточнення сум нарахованих податків Вам необхідно звернутись  в Тетіївську ДПІ ГУ ДПС у Київській області.
19 Квітня, 2024 р., 14:56
    Виконавчий комітет Тетіївської міської повідомляє, що у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року №473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд» протягом 22-23 квітня 2024 року буде проведено обстеження будівель та споруд на території Тетіївської міської територіальної громади профільною комісією, затвердженою рішенням виконавчого комітету Тетіївської міської ради від 09.04.2024 року №118 «Про створення комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації, які розміщені на території Тетіївської міської територіальної громади», за наступними адресами: ⦁    Київська область, Білоцерківський район, місто Тетіїв, пров. Пушкіна, 5; ⦁    Київська область, Білоцерківський район, село Дібрівка, вулиця Садова, 41; ⦁    Київська область, Білоцерківський район, село Дібрівка, вулиця Жовтнева, 16-А.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь