Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

101 інформує

24 Березня, 2023 р., 15:23
З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі 23 березня рятувальники Білоцерківщи провели профілактичний рейд серед населення м.Тетіїв. Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Мешканцям пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. Люди, використовують електричні, саморобні нагрівальні прилади, палять у ліжку. Як наслідок – масштабні пожежі будинків, господарчих будівель, лазень та, навіть, загиблі та травмовані. Також фахівці ДСНС ознайомили громадян з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці. Зазначили, що в надзвичайній ситуації необхідно не панікувати та зателефонувати за номером Служби порятунку «101». Вкотре наголосили про заборону спалювання рослинних залишків та сміття аби не допустити пожеж в екосистемах. Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.  
22 Березня, 2023 р., 13:20
Тетіївська МТГ 21 березня о 12 год. 25 хв. до оперативно-диспетчерської служби 9 ДПРЧ 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області надійшло повідомлення про те, що за межами с. Кашперівка Білоцерківського району Тетіївської МТГ горить трав’яний настил. До місця виклику було направлено 1-ше відділення чергового караулу 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв. На місці події рятувальниками було встановлено, що горять трав’яний настил, на площі 0,06 Га. Пожежу локалізовано о 12:45 та повністю ліквідовано 12:53. До гасіння пожежі залучалося 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Пожежею знищено 0.06 га трав’яного настилу. Причина виникнення пожежі встановлюється.
22 Березня, 2023 р., 13:17
Тетіївська МТГ 21 березня рятувальники Білоцерківського РУ провели профілактичну роботу серед мешканців міста Тетіїв, під час якої нагадали населенню про наслідки спалювання сухої рослинності та роз’яснили правила безпечного поводження на водних об'єктах. Під час бесіди працівники ДСНС звернули увагу громадян на причини виникнення пожеж у природних екосистемах: це можуть бути кинутий недопалок або сірник, розведення вогнища та необережне поводження з ним, навмисне випалювання сухої трави та рослинності тощо. В більшості випадків причиною пожеж є людський фактор. Тому громадян застерегли не допускати виникнення пожеж на відкритих територіях, причиною яких може стати спалювання сухої рослинності, нагадали про небезпеку, що несе за собою неконтрольований вогонь, проінструктували щодо дій у разі виникнення пожежі на відкритій території. Також з громадянами було проведено інструктажі стосовно запобігання нещасних випадків на воді, навівши до прикладу сумну статистику загибелі людей на водних об'єктах в 2023 році.
22 Березня, 2023 р., 13:07
Тетіївська МТГ 20 березня працівники Білоцерківського районного управління провели роз'яснювальну роботу серед учнів Черепинської гімназії Тетіївської міської ради. Працівники ДСНС нагадали дітям населеного пункту про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Користуючись нагодою, було наголошено про небезпеку під час виявлення підозрілих предметів та застерегли їх не підходити до них і відразу повідомляти за номером "101" або "102". Всім проінформованим вручили профілактичні листівки застережливого характеру. Також рятувальники Білоцерківщини провели роз'яснювальну роботу з дітьми та запросили їх долучитися до Руху юних пожежних-рятувальників Київщини.
20 Березня, 2023 р., 08:20
Тетіївська МТГ 18 березня 2023 року о 12:30 до оперативно-диспетчерської служби 9 ДПРЧ 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області надійшло повідомлення про те, що в с. Кашперівка  вул. Кошового горить сажа в комині.  До місця виклику направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв.  По прибуттю встановлено, що горить сажа в комині на площі 2 м кв.  Пожежу локалізовано о 12:50 та повністю ліквідовано о 13:08.    
17 Березня, 2023 р., 08:16
Тетіївська МТГ 16 березня рятувальники Білоцерківського районного управління провели урок з безпеки з учнями Височанської гімназії Тетіївської міської ради. Під час уроку рятувальники розповіли школярам про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Фахівці ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці. Під час заходу особливу увагу звернули на те, що вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу. Наголосили, що у разі виявлення підозрілих предметів необхідно бути максимально уважними та одразу повідомити відповідні органи. Також рятувальники Білоцерківщини провели роз'яснювальну роботу з дітьми та запросили їх долучитися до Руху юних пожежних-рятувальників Київщини.
17 Березня, 2023 р., 08:13
Тетіївська МТГ Працівниками Білоцерківського районного управління 16 березня проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з громадянами с.Високе під час якої роз'яснювали основні правила пожежної безпеки в побуті, про заборону спалювання сухої рослинності, алгоритм дій під час виявлення підозрілих предметів та дії під час сигналу "Повітряна тривога!".У ході спілкування з громадянами рятувальники порадили не залишати без нагляду працюючі газові та електроприлади, не доручати нагляд за ними малолітнім дітям. Також особливу увагу приділили основним ознакам вибухових пристроїв та правилам поведінки у разі їх виявлення. Кожному співрозмовнику було вручено інформативну листівку застережливого змісту.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь