Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

101 інформує

09 Червня, 2023 р., 14:32
До 9-їДержавної пожежної-рятувальної частини м. Тетіїв завітали учні молодших класів Тетіївського ліцею №4. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час бесіди рятувальники акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.
09 Червня, 2023 р., 14:24
06 червня о 17 год. 38 хв. до оперативно-диспетчерської служби 9 ДПРЧ 12 ДПРЗ надійшло повідомлення про те, що за межами м. Тетіїв в напрямку с. П’ятигори горить санкціоноване сміттєзвалище.
09 Червня, 2023 р., 14:21
Рятувальники Білоцерківщини продовжують піклуватися про безпеку громадян.
09 Червня, 2023 р., 14:19
З метою попередження виникнення пожеж і загорянь на хлібних масивах, працівники Білоцерківського районного управління проводить інформаційно-профілактичні заходи з працівниками сільгосппідприємств.
09 Червня, 2023 р., 14:17
06.06.20223 року до 9-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Тетіїв завітали учні молодших класів Тетіївського ліцею №4 Тетіївської міської ради. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час бесіди рятувальники акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.
09 Червня, 2023 р., 14:15
Основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, випалювання стерні. Так, 05 червня рятувальниками Білоцерківського РУ було проведено розяснювальна робота, в ході якого працівники ДСНС ознайомили їх з вимогами обслуговування зерно-збиральної техніки під час проведення збирання врожаю зернових культур. Окрему увагу рятувальники приділили наявності первинних засобів пожежогасіння – вогнегасників, перевірили їх справність, розповіли відповідальним особам про їх призначення та правила користування. Щоб не допустити виникнення пожеж при дозріванні та збиранні врожаю необхідно суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.
09 Червня, 2023 р., 14:12
І знову до рятувальників Білоцерківського районного управління завітали дітлахи.
09 Червня, 2023 р., 14:10
02 червня рятувальники провели роботу з вихованцями та працівниками Тетіївського ліцею№3 Тетіївської міської ради та нагадали їм правила безпеки.
09 Червня, 2023 р., 14:09
02 червня рятувальники провели роботу з вихованцями та працівниками Тетіївського ліцею№4 Тетіївської міської ради та нагадали їм правила безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь