Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

101 інформує

17 Травня, 2023 р., 22:45
Так, 27 квітня працівники Білоцерківського районного управління провели профілактичну роботу з мешканцями м.Тетіїв. Працівники ДСНС нагадали жителям населеного пункту про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті та при спалюванні сухої рослинності, довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Користуючись нагодою, громадянам було наголошено про небезпеку під час виявлення підозрілих предметів та застерегли їх не підходити до них і відразу повідомляти за номером "101" або "102". Всім проінформованим вручили профілактичні листівки застережливого характеру. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності дотримуються, адже розуміють, якого лиха може безвідповідальне ставлення до власної безпеки.
24 Квітня, 2023 р., 16:32
21 квітня до рятувальників 9-Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв завітали в  учні Черепинської гімназії Тетіївської МТГ. В рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» дітям було продемонстровано  аварійно-рятувальну техніку, зокрема основний автомобіль у супроводі розповіді щодо принципу його дії та будови, а також пожежне спорядження: тепловідбивний костюм, апарат захисту органів дихання, гідравлічні ножиці, пневматичну подушку, пожежну колонку та інше. В ході зустрічі рятувальники зобразили виникнення і гасіння умовної пожежі. Діти зацікавлено спостерігали та слухали розповідь пожежних, після чого найбільш зацікавлені запитували їх про цікаві історії із службової діяльності. Після проведення заходів дітлахам було надано можливість відчути себе рятувальником та посидіти за кермом пожежного автомобіля. Наприкінці заходу юні гості подякували рятувальникам за цікаву екскурсію та пообіцяли дотримуватися правил безпеки в побуті та в різних життєвих ситуаціях.
21 Квітня, 2023 р., 09:03
19 квітня працівники Білоцерківського районного управління провели рейд з мешканцями Тетіївської МТГ. Працівники ДСНС нагадали жителям м.Тетієва про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті, довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Користуючись нагодою, громадянам було наголошено про небезпеку під час виявлення підозрілих предметів та застерегли їх не підходити до них і відразу повідомляти за номером. Також кожному проінформованому нагадали про адміністративну відповідальність за випалювання сухої рослинності чи спричинення пожеж в лісах. На завершення розмови усім було роздано застережні листівки з порадами, яких необхідно суворо дотримуватися під час перебування поблизу лісонасаджень.
14 Квітня, 2023 р., 13:03
12 квітня з метою підвищення рівня готовності до дій за призначенням під час святкування Великодня, рятувальниками Білоцерківщини виконано відпрацювання оперативних карток та планів пожежогасіння на території культових споруд Тетіївської територіальної громади.
14 Квітня, 2023 р., 13:01
12 квітня рятувальниками Білоцерківщини виконано перевірку вододжерел щодо готовності та забезпечення до дій за призначенням у період святкування Великодня на території Тетіївської МТГ.
12 Квітня, 2023 р., 08:17
Спільна робота фахівців та дружин юних пожежних-рятувальників багатогранна і цікава. Зробити навколишній світ кращим та безпечнішим. Це спільна мета рятувальників і учасників руху ДЮРП. Багатогранна та цікава робота для кожного з присутніх. Юні пожежні Київщини вивчають пожежну справу, проводять різноманітні конкурси, ігри, вікторини на протипожежну тематику, розповсюджують пам'ятки про заходи пожежної безпеки серед інших учнів та населення. Так, сьогодні, 11 квітня Команда Руху юних пожежних "Кашперівський патруль" Тетіївської міської територіальної громади провела захоплюючий урок з безпеки для молодших школярів навчального закладу та роз'яснювальну роботу щодо запобігання пожежам з мешканцями міста. Фахівці Служби порятунку провели з юними рятувальниками урок застережливого характеру, зосередивши увагу на дотриманні правил безпеки у різних життєвих ситуаціях, особливо під час виявлення підозрілих предметів. Після цікавої розповіді ДЮРПівці змогли відчути себе справжніми рятувальниками, спробувавши здійснити урок безпеки для малечі та роз'яснювальну роботу серед населення. Кожному проінформованому були вручені інформативні листівки для кращого засвоєння почутого. Рухівці чудово впоралися із завданням, дотримуючись всіх вимог від своїх наставників - фахівців ДСНС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь