Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд

13 Квітня, 2021 р., 16:56
Частиною четвертою статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» передбачено щорічний перерахунок пенсії з 01 квітня особам, які після призначення (попереднього перерахунку) пенсії продовжували працювати та набули необхідний страховий стаж.
13 Квітня, 2021 р., 16:54
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.
13 Квітня, 2021 р., 16:52
Виплата пенсії через банківські установи має ряд переваг як для пенсіонерів так і для пенсійної системи в цілому, а саме: - зарахування коштів на пенсійні рахунки відбувається не пізніше наступного банківського дня після проведення фінансування; - пенсіонер, відкривши пенсійний рахунок, може одержати пенсію в будь який зручний для нього час через мережу банкоматів або в будь якому відділенні уповноваженого банку на всій території України; - з поточного пенсійного рахунку можна зняти як усю зараховану суму, так і її частину, а на залишок коштів банк нарахує відповідні відсотки, і таким чином, у кожного пенсіонера з’являється можливість одержати невеликий додатковий дохід; - за допомогою банківської платіжної картки можна сплатити за комунальні послуги, купити ліки та розрахуватися за товари в магазинах, тощо; - відкриття і обслуговування пенсійних рахунків – безкоштовне; - у разі від’їзду на лікування або відпочинок не виникає необхідність брати з собою значну суму коштів готівкою. - вигідно отримувати пенсію через банк працюючим пенсіонерам, оскільки більшість з них отримують заробітну плату саме через банківську установу. Банківські установи цікаві ще й тим, що тут можна не тільки зберігати кошти, а й примножувати їх, відкривши «пенсійний депозит». Депозити для пенсіонерів, як правило, відрізняються від звичайних депозитів та мають певні переваги: - по вкладу діє більш вигідна процентна ставка; - максимально зручні умови для користування депозитом (поповнення, часткове зняття, розірвання довгострокового договору); - мінімальний внесок на депозит. Здійснення виплати пенсій через банківські платіжні картки не тільки відкриває для літньої людини нові можливості щодо комплексного обслуговування, але й економить її вільний час. Для одержання пенсійної виплати через банківську установу, необхідно відкрити рахунок в банку і написати відповідну заяву, яку можна залишити у відділенні банку і працівники банку нададуть її до органу Пенсійного фонду. Пенсіонери Київщини для отримання пенсійних виплат можуть самостійно обрати одну із банківських установ: 1. ПАТ “ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ” 2. ПАТ “РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ” 3. ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” 4. ПАТ “ЮНЕКС-БАНК” 5. ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК” 6. ПАТ “АЛЬФА-БАНК” 7. ПАТ “ПУМБ” 8. ПАТ “УКРСИББАНК” 9. ПАТ АБ “УКРГАЗБАНК” 10. ПАТ АБ “ПІВДЕННИЙ” 11. ПАТ “КРЕДОБАНК” 12. ПАТ “УКРЕКСІМБАНК УКРАЇНИ” 13. ПАТ “ІДЕЯ БАНК” 14. ПАТ “КБ “АКОРД” 15. ПАТ “КРИСТАЛБАНК” 16. ПАТ “ТАСКОМБАНК” 17. ПАТ “КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК” 18. ПАТ “ОТП БАНК” 19. ПАТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» В будь-який час пенсіонер має право відмовитись від послуг одного банку і скористатись послугами іншого.
12 Квітня, 2021 р., 17:00
Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області інформує своїх підписувачів про вебнавчання, які проводить управління інформаційних систем та електронних реєстрів для страхувальників з питань заповнення звітності, затвердженої наказом Мінфіну від 15.12.2020 № 773. Зверніть увагу, що навчання проходять щоп’ятниці об 11:00 на ZOOM-платформі. До нас можна приєднатись за посиланням: https://zoom.us/j/95038629075... Ідентифікатор конференції: 950 3862 9075 Код доступу: 0DQFm2 Реєстрація учасників: 10:50 – 10:55 Попередній запис на навчання за телефоном: 453-75-50
12 Квітня, 2021 р., 16:56
Пенсійний фонд України вивчає думку громадян про електронні сервіси вебпорталу електронних послуг Фонду.
12 Квітня, 2021 р., 16:50
Пенсійним фондом України ведеться унікальний Реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування, у якому накопичується інформація про кожну особу. За даними цього Реєстру проводиться нарахування багатьох соціальних виплат. Тому від того, наскільки достовірна інформація відображена в обліковій картці кожної особи залежить і отримання нею всіх державних гарантій в повному обсязі.
12 Квітня, 2021 р., 16:48
З кожним роком зростають вимоги до стажу, необхідного для виходу на пенсію, адже не лише вік, а й наявність достатнього трудового стажу є визначальним фактором для отримання державної соціальної гарантії.
12 Квітня, 2021 р., 16:44
Починаючи з 1 квітня 2021 Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1279 “Деякі питання організації виплати пенсій та грошової допомоги” змінено Порядок виплати і доставки пенсії та грошової допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь