Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2024 р., 10:55
Руслан Кравченко - голова Київської ОДА
19 Лютого, 2024 р., 09:29
Третє пленарне засідання двадцять п'ятої сесії міської ради восьмого скликання відбудеться 20 лютого 2024 року о 10:00 в залі засідань міської ради.
13 Лютого, 2024 р., 11:19
Адміністрація Тетіївської міської ради інформує вас про можливість подання повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Законів України в Тетіївській міській раді через наступні інформаційні канали: - електронна адреса Тетіївської міської ради http://miskradatetiev@gmail.com; - офіційний вебсайт Тетіївської міської ради веб-сайт: http://tetiivmiskrada.gov.ua; - за номером телефону (04563) 130-93, а також в будь-який інший зручний для вас спосіб.
05 Лютого, 2024 р., 10:11
Завтра відбудеться друге пленарне засідання двадцять п’ятої сесії міської ради восьмого скликання.
02 Лютого, 2024 р., 14:33
Грип — це високоінфекційне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень (таких як пневмонія та серцева недостатність) та ризиком смерті. Клінічні ознаки грипу включають: раптовий початок, головний біль, ломота у м’язах і суглобах, біль у горлі, підвищення температури тіла до 38 °С і більше, кашель, в окремих випадках — блювота і пронос. Вірус грипу передається повітряно-краплинним, повітряно-пиловим шляхом (вірусні частки переносяться повітрям від хворої людини до здорової під час розмови, кашлю, чхання), внаслідок тісного контакту (перебування на відстані близько 2 м). Щорічна вакцинація від грипу — це найкращий спосіб:  зменшити ризик захворіти на грип;  зменшити ризик серйозних ускладнень, госпіталізації та смерті. Вакцина захищає від усіх актуальних штамів грипу, є безпечною і ефективною. Найкращий час для щеплення — напередодні грипозного сезону (у вересні). Якщо такої можливості не було, то вакцинуватися можна і впродовж усього сезону. Всупереч поширеному міфу, це не ослаблює, а посилює здатність організму протистояти грипу. Особливо важливою вакцинація є для представників груп ризику (медичні працівники, вагітні, люди 65 років і старше, онкохворі та люди з хронічними захворюваннями), оскільки вона значно збільшує шанси запобігти смертельним наслідкам хвороби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь