Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Лютого, 2021 р., 16:00
Фізична особа – резидент, яка отримала іноземний дохід та сплатила податки за межами України, для отримання права на зарахування сплачених податків повинна надати довідку від державного органу країни, де отримувався такий дохід (прибуток), уповноваженого справляти такий податок, про суму сплаченого податку та збору, а також про базу та/або об’єкт оподаткування. Зазначена довідка підлягає легалізації у відповідній країні, відповідній закордонній дипломатичній установі України, якщо інше не передбачене чинними міжнародними договорами України.
15 Лютого, 2021 р., 16:28
15 лютого 2021 року українці відзначають 32-річницю виведення військ з Афганістану.
15 Лютого, 2021 р., 13:57
Тетіївське районне управління Держпродспоживслужби 17.02.2021 року о 10.00 годині в приміщенні Тетіївської райдержадміністрації буде проводити семінар-нараду з метою роз`яснення алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади під час обробітку полів, попередження отруєння бджіл, а також додаткові матеріали.
15 Лютого, 2021 р., 13:25
14 лютого о 18:38 годині до оперативно-диспетчерської служби Тетіївського району надійшло повідомлення про загорання в м. Тетіїв, по вулиці Першотравнева.   До місця виклику було направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв у складі двох відділень. Прибувши на місці події рятувальниками встановлено, що горить господарча будівля розміром 7*5 метри. Тому, було подано для гасіння два стволи «Б». О 19:23 годині пожежу було взято під контроль, а о 20:10 годині повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі було знищено речі домашнього вжитку, господарчий інвентар та пошкоджено стіни «літньої» кухні, підлога, віконні рами і двері. Причина виникнення пожежі – наразі встановлюється.             
12 Лютого, 2021 р., 14:14
9 лютого 2021року відбулось засідання круглого столу на тему “Безпечний інтернет”, в якому взяли участь працівники служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради та ювенальної превенції Тетіївського ВП ГУНП . Учасники заходу дискутували стосовно питань безпеки дітей онлайн та необхідних шляхів для сприяння безпечному та позитивному використанню інтернету дітьми. В підсумку вирішено максимально інформувати дітей та батьків щодо безпечного користування соціальними мережами та інтернет-ресурсами.
12 Лютого, 2021 р., 12:07
Сьогодні 12 лютого наша громада із сумом згадує нашого героя Юрія Григоровича Марценюка, якому б виповнилося б 61 рік…
11 Лютого, 2021 р., 13:49
 09 лютого о 21:18 годині до пункту зв’язку частини 9-ДПРЧ м. Тетіїв надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, який знаходиться в с. Черепинка по вул. Жовтнева. На місце виклику виїхав черговий караул  9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв у складі двох відділень на АЦ-40 (43253) 247.02 та АЦ-40 (131) 137-А. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що будівля горіла по всій площі. А будівельні конструкції даху почали обсипатися. Оглянувши місце події, було виявлено сильно обгорівший труп чоловічої статі, ймовірно власника помешкання. У зв’язку з тим, що в будинку було багато горючого матеріалу в тому числі і дрова для топки печі, рятувальники організували підвіз води з поруч розміщеного ставу. Оскільки власних запасів двох автомобілів виявилось замало. Ліквідовано пожежу о 00:13 годин 10.02.21 р. В результаті пожежі  було знищено будівлю повністю. На даний час причина пожежі встановлюється.            

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь