Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

21 Лютого, 2019 р., 12:32
Шановні жителі та гості Тетіївської землі!  Тетіївська міська ОТГ запрошує всіх на веселе та смачне свято Масляної,  яке відбудеться
04 Лютого, 2019 р., 12:40
2 лютого 2019 року в лісопарковій зоні м. Бровари відбулись лижні змагання пам’яті Заслужених тренерів України Михайла та Валентини Корзюк, а також Чемпіонат Київської області серед ДЮСШ МОН України 2019 року.
30 Січня, 2019 р., 13:57
З нагоди Дня соборності України в будинку культури Тетіївської ОТГ відбулись урочисті заходи. Сьогодні, як і 100 років тому, Україна змушена збройно захищати державний суверенітет. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх українських патріотів, які віддали своє життя за незалежність України. Від міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка присутніх в залі привітав секретар міської ради Сергій Денисюк, який зазначив, що ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків та стати прикладом для наших нащадків. Захід організовано та проведено відділом культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
30 Січня, 2019 р., 13:50
За давніми українськими традиціями 21 січня - це останній день, коли можна колядувати. Саме в цей день влаштовують проводи різдвяно-новорічних свят і їх відзначають не менш гучно, аніж самі свята. В будинку культури Тетіївської ОТГ підтримали традицію і видовищно, з колядками, щедрівками та спаленням дідуха провели різдвяно-новорічні свята. На різдвяну гостину запросили почесних гостей. Від міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка присутніх зі святами привітала керуюча справами виконавчого комітету Ірина Погоріла. З теплими словами вітань до присутніх також звернулася начальник відділу культури, релігії, молоді та спорту Тетіївської міської ради Аліна Дідковська, яка відзначила високий професіоналізм та невичерпний талант працівників культури Тетіївщини. Божої благодаті та благословіння у всіх добрих справах в новому році побажав присутнім настоятель Храму Різдва Христового о.Тарас Кінаш. На завершення різдвяної гостини за давнім українським звичаєм обмолотили та спалили одного з головних різдвяних атрибутів - солом’яного дідуха.  Захід організовано та проведено відділом культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
30 Січня, 2019 р., 13:41
4 січня 2019 року громада Тетієва, з повагою та глибокою вдячністю згадала усіх причетних до великої події – звільнення Тетіївщини від нацистських загарбників. Урочистості, присвячені пекельній ювілейній даті, а саме 75-річчю визволення Тетіївщини від загарбників у другій світовій війні, відбулися в Тетіївському народному історико-краєзнавчому музеї. Від міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка секретар міської ради Сергій Денисюк висловив слова вдячності всім бійцям, партизанам, підпільникам, трудівникам тилу за їх подвиг заради майбутнього, адже не дивлячись на смерть, гіркоту втрат та пекельне полум’я боїв, заради прийдешніх поколінь вони йшли до великої Перемоги. Присутнім ветеранам подякували за подвиг також заступник голови рда Надія Дячук та представник голови благодійного фонду «Фортеця» Олександра Ференця Віталій Бондаренко. Голова ради ветеранів Степан Чорний зазначив, що цей день є знаменним для усієї Тетіївщини, адже визволення регіону стало можливим лише завдяки спільним зусиллями людей, які мужньо боронили рідний край від поневолення. В ході заходу ветеранів відзначили подяками, пам’ятними подарунками та грошовими преміями.
30 Січня, 2019 р., 13:27
26.01.2019 року в м. Рокитне Київської області відбулися районні змагання з лижних гонок, серед учасників 2002 р. н. та молодших, присвячених пам’яті героїв «Небесної сотні».   Команда учнів ДЮСШ «Колосок» Тетіївської ОТГ за результатами змагання має двох чемпіонів та трьох призерів.
17 Липня, 2018 р., 16:27
7 липня на березі р.Роськи, поблизу Старого млина відбулось народознавче обрядове дійство «Іван та Купала сонце в річці сховали». Організатори заходу в програму внесли не лише обрядове дійство, а й майстер-клас по плетінню Купальського вінка, стрибання через вогонь, пускання на воду дівочих вінків, а також конкурси, розваги та дискотеку.
05 Липня, 2018 р., 11:37
   Відділ культури, релігії, молоді та спорту Виконавчого комітету Тетіївської міської ради запрошує всіх жителів Тетіївської обєднаної територіальної громади, всіх тетіївчан та гостей нашого чудового краю завітати на прекрасне народознавче свято Івана Купала. 
10 Квітня, 2018 р., 11:52
Відповідно до Наказу МОН, затвердженої типової  програми підвищення кваліфікації  вчителів, що складається з дистанційного онлайн - курсу на порталі EdEra та трьох очних сесій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь