Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТИПЕНДІЇ РУСЛАНА ГОЛУБА ОТРИМУВАТИМУТЬ П‘ЯТЬ НАШИХ ЮНИХ КРАЯН

Дата: 12.01.2017 13:05
Кількість переглядів: 58

2011 року депутатом Київської обласної ради Р.Т.Голубом було започатковано стипендії для учнів, які мають особливо високі здобутки за результатами проведення олімпіад з базових шкільних дисциплін, різних конкурсів та спортивних змагань. В минулому навчальному році ці виплати (в розмірі 500 грн. кожна) щомісячно отримували чотири учні: Вікторія Присяжна, Олександр Мор’єв, Катерина Климюк та Ірина Ратушна.

В наступному навчальному році, згідно з розпорядженням Р.Т. Голуба, зміст якого було оприлюднено на районному святі «Геній вироста з дитини», стипендії одержуватимуть п’ять учнів, які найбільш відзначились в інтелектуальних, мистецьких та спортивних змаганнях.

Тетяна Горковлюк (Тетіївський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей») та Вікторія Сікалюк (Тетіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3) вибороли перші місця в III (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових шкільних дисциплін: перша школярка  - з географії,  друга - з історії. До цього слід додати, що Тетяна була п’ятою за результатами проведення четвертого (заключного) етапу, а Вікторія зайняла призове (третє) місце як учасниця олімпіади зі світової літератури.

Ганна Кравець та Василь Кінзельський, вихованці Височанського НВК, - обдаровані юні спортсмени. Дівчина виборола на Всеукраїнській олімпіаді з лижних перегонів І місце, а хлопець -друге.

П’ятим стипендіатом став учень Тетіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Віталій Тимчук - переможець міжнародних конкурсів з бальних танців.

Л.РЕШЕТНИК,

методист райметодкабінету.

за матеріалами газети "Тетіївська земля"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь