Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До одного із  сервісних центрів МВС звернувся клієнт

Дата: 28.04.2023 10:40
Кількість переглядів: 78

До одного із  сервісних центрів МВС звернувся клієнт, аби присвоїти індивідуальний номерний знак своїй автівці. Він зареєструвався в електронну чергу, надав усі документи і дістав той самий номерний знак, який отримав поштою.

От тільки нюанс: неозброєним оком було видно, що знак несправжній і не відповідає ДСТУ. Виявилося, що чоловік замовив його в Інтернеті, однак не через Електронний кабінет водія, а в якійсь приватній «конторі». Ще й заплатив 1500 гривень, що майже вдвічі більше, ніж коштував би подібний індивідуальний номерний знак, замовлений у законний спосіб.
Зрозумівши, в яку халепу втрапив, розгублений клієнт забрав свої «сувенірні номери» і пішов.
Мораль цієї історії проста: не довіряйте шахраям і користуйтеся виключно офіційними сервісами! Тим більше, що омріяний ексклюзивний номерний знак доступний для замовлення онлайн (https://e-driver.mvs.gov.ua/login).
Довідково: індивідуальний номерний знак (https://hsc.gov.ua/index/poslugi/nomerni-znaki-vigotovlennya-ta-zberigannya/) — це додаток до державного номерного знаку транспортного засобу, який виготовляється за індивідуальним замовленням власника.
Напис на такому знаку є унікальним і не може повторюватись. Тобто,  якщо якийсь номерний знак уже було замовлено і виготовлено раніше, то власнику транспортного засобу варто придумати іншу комбінацію. Онлайн сервіс в Електронному кабінеті водія дозволяє перевірити доступність комбінації літер та цифр.
Напис на індивідуальних номерних знаках для автомобілів може містити від трьох до восьми символів — від трьох до восьми, а напис на індивідуальних номерних знаках для мотоциклів може містити від трьох до шести символів. Тривалість виготовлення комплекту індивідуальних номерних знаків — до 40 днів.
Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук (https://www.facebook.com/hsc.gov.ua). Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті (https://hsc.gov.ua/index/poslugi/faq/).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь