Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Червня, 2020 р., 14:49
Були розглянуті питання:
23 Червня, 2020 р., 10:05
Довіра до влади починається з державного службовця, який має гнучко реагувати на потреби і запити сучасного суспільства! Завдяки Вам в країні забезпечується стабільність, надійність, конституційний устрій!
22 Червня, 2020 р., 16:25
Сьогодні в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Саме 22 червня війська нацистської Німеччини без оголошення війни перейшли кордон Радянського Союзу і почали захоплювати території.
22 Червня, 2020 р., 14:06
Щороку 22-го червня ми вшановуємо пам’ять жертв війни в Україні. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
22 Червня, 2020 р., 08:41
Щиро вітаю вас з професійним святом! На Вас, працівників галузі медичного обслуговування, покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я населення.
19 Червня, 2020 р., 15:51
19 червня 2020 року о 10.00 годині в приміщенні міської ради відбувся конкурс з відбору виконавця субєкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок що розташовані за адресою: Київська область., м. Тетіїв, вул. Соборна:
19 Червня, 2020 р., 09:22
За оперативними даними станом на 18 червня заборгованість населення за надані послуги за доставку газу становить понад 114 млн грн. Нагадаємо, що це рекордна сума по регіонам України.
18 Червня, 2020 р., 10:45
Щиро вітаю Вас із професійним святом! Встановлення цього свята засвідчує визнання державою особливої ролі вашого багаточисельного підрозділу в підтриманні правопорядку та надання кваліфікованої допомоги громадянам. За родом своєї діяльності Ви знаходитесь найближче до людей та добре володієте важливою інформацією про особливості довіреної вам дільниці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь