Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 червня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради

Дата: 18.06.2021 11:31
Кількість переглядів: 14

17 червня відбулося засідання  виконавчого комітету Тетіївської міської ради. На ньому було розглянуто такі питання:

1.Про стан роботи щодо захисту соціально-правових, майнових, житлових прав дітей, які опинилися без піклування батьків. Доповідала начальник служби у справах дітей та сім’ї Л.В. Панченко.

2.Про розгляд клопотань служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської територіальної громади. Доповідала начальник служби у справах дітей та сім’ї Л.В. Панченко

3.Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурного призначення Тетіївської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.

4.Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення для всіх груп споживачів, запропонованих ВУ ВКГ “Тетіївводоканал”. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.

5.Про затвердження платних послуг для жителів Тетіївської міської ради. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.

6.Про обмеження руху транспорту по дорогах загального користування на території Тетіївської територіальної громади. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.

7.Про затвердження форми довідки про зареєстрованих осіб за певною адресою. Доповідала начальник відділу реєстрації місця проживання центру надання адміністративних послуг Л.М. Шевчук.

8.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь.

✅Також на засіданні виконкому було розглянуто заяви громадян: з приводу упорядкування поштових адрес ( доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук) та щодо питань архітектури та містобудування ( доповідав начальник відділу архітектури та містобудування Д.М. Павленко).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь