Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ МІСТА ТЕТІЄВА!

Дата: 14.01.2017 23:04
Кількість переглядів: 34

  Істориками описано всі віхи розвитку нашого краю - були і світлі сторінки, були і трагічні. А цьогоріч все особливе - рік Революції Гідності, рік Шевченкового двохсотліття, рік воєнного протистояння на сході нашої держави.

   За цей рік змінилась Україна і змінились українці.

   Наше місто не зупиняється в своєму розвитку, тетіївчани згуртовуються навколо одвічних цінностей - любові до ближнього та до Вітчизни, до правди та добра, до чесності та справедливості.

    Ми всі горді за Україну, за мужніх Героїв Небесної Сотні та Воїнів східного фронту, впевнені у перемозі над ворогом.

    Дуже складним для нашого міста є 2014 рік з огляду на розвиток інфраструктури. І все ж, позитивні зміни були, є і будуть. Незважаючи на вкрай складну економічну ситуацію в країні, і як наслідок - проблеми з використанням бюджету розвитку нашого міста, його благоустрій продовжується - розширюється мережа вуличного освітлення, продовжується поточний ремонт дорожнього покриття, оновлюються дитячі ігрові майданчики в міському парку, ремонтуються адмінбудинки ДНЗ міста. Комунальні підприємства щоденно дбають про чистоту та охайність міста, безперебійність водопостачання та теплопостачання.

   Я дякую усім тетіївчанам за внесок кожного з них у розбудову рідного Тетієва, за любов і шану до нього, за кожне посаджене дерево і квітку, що милують око і дарують гарний настрій нам усім.

   Традиційно щорічно у третю суботу вересня відбувається святкування Дня міста. Згідно рішення сесії міської ради №820 від 24.07.2014р. урочисті святкування Дня міста перенесено на невизначений час у зв’язку із трагічними подіями в країні. Але протягом усього 2014 року проходять  заходи приурочені 500 річниці від Дня заснування міста Тетієва, на сьогоднішній день: встановлено дитячий ігровий майданчик  в міському парку, проведено легкоатлетичний патріотичний пробіг і змагання з волейболу.

   Дорогі земляки, прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення 500-річчя від Дня заснування нашого міста.  Віримо, що настане мир в нашій славній Україні, і ми з піднесеним настроєм відсвяткуємо День народження міста Тетієва.

 

З повагою міський голова Руслан Майструк 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь