Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗДІЙСНЕНО ПЕРШИЙ ВИПУСК ГРУПИ РЕАГУВАННЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В М. ТЕТІЄВІ

Дата: 19.06.2017 15:24
Кількість переглядів: 105

   Відповідно до наказу Головного управління Національної поліції в Київській області 1 лютого 2016 року на території Тетіївського району запроваджені нові форми і методи роботи Тетіївського відділення поліції, а саме здійснено випуск групи реагування патрульної поліції.
   До складу ГРПП входить інспектор і поліцейський які несуть цілодобову службу. Основним завданням групи є: служіння суспільству, забезпечення охорони публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидія правопорушенням тощо.
   Функції групи реагування патрульної поліції – це своєчасне реагування на заяви і повідомлення про вчинені та інші події, припинення правопорушень, надання допомоги громадянам, які її потребують, розгляд звернень громадян у порядку, визначеному Законом України « Про звернення громадян», забезпечення дорожнього руху, підтримка партнерських стосунків з населенням, територіальними громадами, органами влади.
   Враховуючи вимоги Закону України « Про національну поліцію» несення служби правоохоронців буде більше серед населення, а не в кабінетах, а самі поліцейські перетворяться на реальних помічників громадян.
   Завдяки спільним зусиллям і допомозі, підтримці громади району, ми отримаємо гарні результати щодо правопорядку в нашому краї.
   З нагоди першого урочистого виїзду групи реагування патрульної поліції було запрошено керівництво району.
 
Юрій Захарчук

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь