Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСТУПНИК ТЕТІЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ГУМАНІТАРНИХ ПИТАНЬ ВІДВІДАЛА ДІБРІВСЬКЕ НВО "ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІ СТУПЕНІВ - ДИТЯЧИЙ САДОК" ТЕТІЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 28.03.2018 22:22
Кількість переглядів: 54

   27 березня 2018 року заступник Тетіївського міського голови з гуманітарних питань  Подашевська Тетяна Леонтіївна відвідала Дібрівське навчально – виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської районної ради Київської області. Сьогодні, на превеликий жаль, більшість сільських населених пунктів мають малокомплектні школи, а відтак і затратні. Можна опустити руки і гадати «закриють, не закриють», а можна , як  в.о.старости Дібрівського старостинського округу Володимир Фармагей, залучити небайдужих підприємців зробити корисну справу для села. В підвальному приміщенні школи Федір Гончарук та Юрій Демцюра облаштували для дітей спортивну залу  з сучасним  обладнанням. Звичайно,  ще багато чого треба зробити , але діти з задоволенням проводять там  свій час. Не з пляшкою пива шукають собі пригод, а займаються спортом.

     «Я довго з дітьми спілкувалася  і вони навперебій розповідали наскільки вдячні дорослим, які облаштували для них такий спортивний зал в колись захаращеному шкільному підвалі. І хоч це зовсім невелика кімната, проте місце тут є всім . А ще у Володимира Фармагея, директора НВО Валерія Маліневського та Руслана Голуба амбітні плани   по створенню аграрного ліцею на базі цієї школи,-розповідає Тетяна Подашевська,- Поки що  це ідея. Проте з такою командою креативних, небайдужих старост,  директорів  шкіл та підприємців Тетіівської ОТГ все вдасться»-підсумовує заступник Голови.

Фото без опису     

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь