Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ від 13.04.2023

Дата: 19.04.2023 14:53
Кількість переглядів: 30

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 13  квітня 2023 року                                                                            № 81

 

Про внесення доповнення до рішення

виконавчого комітету Тетіївської

міської  ради від 29 вересня 2022 року

№ 221 «Про затвердження переліку

найпростіших укриттів, які будуть

використовуватись закладами освіти

Тетіївської міської територіальної громади

та виконання заходів щодо їх облаштування»

 

Відповідно до Указу Президента України № 64/2022 від 24 лютого 2022 року «Про введення воєнного стану в Україні», Указу президента України № 573/2022 від 12 серпня 2022 року «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», відповідно до статті 32 Кодексу цивільного захисту України, Закону      України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з порядком створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, та ведення його обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138, Вимогами щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту, затвердженого Наказом Міністерства внутрішніх справ України 09 липня 2018 року № 579, відповідно до розпорядження Тетіївського міського голови від 24 червня 2022 року № 85 «Про утворення тимчасової комісії з обстеження підвальних приміщень закладів освіти Тетіївської міської територіальної громади», враховуючи «Інформацію за результатами огляду підвальних приміщень закладів освіти, щодо можливості укриття працівників та дітей у закладах освіти, щодо можливості укриття працівників та дітей у закладах освіти під час навчального 2022 – 2023 н.р. на території Тетіївської міської територіальної громади» Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області та з метою створення належних та безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні, нарощування фонду захисних споруд цивільного захисту на території громади, виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

 

В И Р І Ш И В:

  1. Внести доповнення до Рішення виконавчого комітету Тетіївської міської ради від 29 вересня 2022 року № 221, а саме до Переліку найпростіших укриттів, які будуть використовуватись закладами освіти Тетіївської міської територіальної громади та додати окремо розташоване підвальне приміщення площею 34 м2, що знаходиться за адресою: 09801 м. Тетіїв, вул. Робітнича, 48   для укриття учасників освітнього процесу закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» Тетіївської міської ради згідно з додатком.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кизимишина В.Й.

 

        Перший заступник міського голови                                            Василь КИЗИМИШИН

 

                                                            

 Додаток

до рішення виконавчого комітету Тетіївської міської ради

13.04.2023 № 81

Доповнення до Переліку найпростіших укриттів закладів освіти Тетіївської міської ради

 

Назва закладу, де розташоване укриття

Адреса

Площа укриття

м2

Кількість осіб, на яку розраховане укриття

Обмеження до 50 осіб (застосовується до встановлення другого виходу в укриття)

Примітка

Заклади загальної середньої освіти

ЗДО «Берізка» Тетіївської міської ради

09801 м. Тетіїв, вул. Робітнича, 48

34

50

50

 

 

        Перший заступник міського голови                                            Василь КИЗИМИШИН

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

 

13 квітня 2023  року                                                                             №  87

 

Про списання основних засобів

комунальної власності

 

          Розглянувши лист №59 від 24.03.2023 року КП «Тетіївводоканал» про надання дозволу на списання основних засобів комунальної власності Тетіївської міської ради, керуючись статтею 60 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні » виконавчий комітет Тетіївської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Надати згоду КП «Тетіївводоканал» на списання основних засобів, а саме :

-автомобіль ІЖ 2715, державний реєстраційний номер 83-76 КХ, введений в експлуатацію в 1992 році залишковою балансовою вартістю 0 (нуль) гривень.

-автомобіль ГАЗ-53, державний реєстраційний номер АІ 53-63 ІХ, введений в експлуатацію в 1987 році залишковою балансовою вартістю 0 (нуль) гривень.

2.Списання основних засобів оформити відповідно до чинного законодавства України.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В.Й.Кизимишина.

 

     Перший заступник міського голови                                                 Василь КИЗИМИШИН

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13 квітня 2023 року                                                                           № 89

Про надання дозволу на оренду окремих

конструктивних елементів благоустрою

у сфері відпочинку та розваг у парковій

зоні міста Тетієва

 

          Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Лисенка Богдана Олеговича щодо надання дозволу на оренду окремих конструктивних елементів благоустрою у сфері відпочинку та розваг в парковій зоні міста Тетіїв, керуючись ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», рішенням сесії №174-04-VІІ від 23.03.2021р. про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності у сфері відпочинку та розваг на території Тетіївської міської ради, виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

1.Надати фізичній особі-підприємцю Лисенку Богдану Олеговичу дозвіл на оренду окремих конструктивних елементів благоустрою у сфері відпочинку та розваг для розміщення дитячих розважальних атракціонів, орієнтовною площею 450 м² в парковій зоні міста в період з 01 квітня по 31 жовтня 2023 року.

2.Фізичній особі-підприємцю Лисенку Богдану Олеговичу укласти договір оренди  окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності на території  Тетіївської міської ради та договір на вивіз сміття з  КП «Благоустрій» Тетіївської міської ради.

3.Фізичній особі-підприємцю Лисенку Богдану Олеговичу отримати Дозвіл на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності у сфері відпочинку та розвагна умовах оренди у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кизимишина В.Й.

 

    Перший заступник міського голови                                                        Василь КИЗИМИШИН

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

 

13 квітня 2023  року                                                                        №  90

Про надання дозволу на розміщення

рекламного засобу по вулиці Януша

Острозького, 4 в м. Тетієві

 

          Розглянувши звернення ТОВ «Компанія «Фарм-Союз», щодо надання дозволу на розміщення рекламного засобу на зовнішній поверхні будинку по вул. Януша Острозького, 4 в місті Тетієві, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Постановою кабінету міністрів України «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», Рішенням Тетіївської міської ради №229-05-VІІІ від 27.04.2021р. «Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами», Рішенням Тетіївської міської ради №635-20-VІІ від 29.07.2019р. «Про затвердження Порядку утримання, ремонту, реконструкції, реставрації фасадів на території Тетіївської міської ради» виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

1.Надати тимчасовий дозвіл терміном один рік ТОВ «Компанія «Фарм-Союз» на розміщення рекламних засобів назовнішній поверхні будинку по вул. Януша Острозького, 4 в місті Тетієві, а саме:

– світловий бокс розміром 5 х 0,680 м;

– хрест аптечний світловий  розміром до 1м²;

– банер з поліграфічним зображенням розміром 2,285 х 1,900 м.

2.ТОВ «Компанія «Фарм-Союз» виготовити паспорт фасаду  і погодити у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

3.Здійснити ТОВ «Компанія «Фарм-Союз» облаштування фасаду зовнішньої стіни приміщення аптеки, що виходить на проїжджу частину вул. Януша Острозького у відповідності до паспорта фасаду для забезпечення архітектурно-естетичного вигляду.

4.Зобов’язати ТОВ «Компанія «Фарм-Союз» заключити договір з КП «Благоустрій» Тетіївської міської ради, на право тимчасового використання поверхні головного фасаду будинку для розташування рекламного засобу.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Кизимишина.

 

    Перший заступник міського голови                                                        Василь КИЗИМИШИН

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА рада

виконавчий комітет

Рішення

  13 квітня 2023  року                                                                      №  91   

Про включення до Переліку першого типу

частини нежитлового приміщення

адміністративної будівлі по вул. Януша

Острозького, 5 в місті Тетієві  з метою

передачі її в оренду на умовах аукціону для

розміщення терміналу самообслуговування

 

Відповідно до ст. 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,   Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, керуючись рішення Тетіївської міської ради від 30.06.2022 № 676-15-VIII «Про передачу виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади», розглянувши лист АТ КБ «Приватбанк» вх. № 2.4.3-09/1061 від 11.04.2023, виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

  1. Включити до Переліку першого типу об’єкт комунальної власності територіальної громади – частину нежитлового приміщення, площею 2 кв. м., що знаходиться в адміністративній будівлі по вул. Януша Острозького, 5 в місті Тетієві Білоцерківського району Київської області, з метою передачі її в оренду на умовах аукціону для розміщення терміналу самообслуговування.

2. Виконавчому комітету Тетіївської міської ради здійснити дії щодо передачі в оренду на умовах аукціону об’єкта комунальної власності, вказаного в пункті 1 цього рішення, строком на 5 років.

     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Кизимишина В. Й.

 

    Перший заступник міського голови                                                       Василь КИЗИМИШИН

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА рада

виконавчий комітет

Рішення

13 квітня 2023  року                                                                            №   92

Про передачу комунального майна

з балансу відділу культури, молоді

та спорту Тетіївської міської ради

на баланс виконавчого комітету

Тетіївської міської ради

 

        Відповідно до статей 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування», рішення сесії Тетіївської міської ради від 30 червня 2022 року №  676- 15 – VІІІ «Про передачу виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади», розглянувши лист відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради вх. № 2.4.3-08/1043,  виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Передати з балансу відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської  ради на баланс виконавчого комітету Тетіївської міської ради комунальне майно, вказане в Додатку 1 до цього рішення.

     2. Утворити комісію приймання-передачі майна згідно з Додатком 2.

     3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кизимишина В. Й.

 

     Перший заступник міського голови                                             Василь КИЗИМИШИН                                             

 

Додаток 1                                         

до рішення  виконавчого комітету

Тетіївської міської ради         

13.04.2023   №  92 

ПЕРЕЛІК

майна для передачі з балансу відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради на баланс виконавчого комітету Тетіївської міської ради

 

  1.  Нежитлова будівля (інв. № 1013100063) по вул. Центральна, 1Б в с. Дібрівка;
  2.  Забор секційний (інв. № 1113700285) біля нежитлової будівлі.

 

        Перший заступник міського голови                                                   Василь КИЗИМИШИН

Додаток 2                                         

до рішення виконавчого комітету

Тетіївської міської ради         

13.04.2023   №  92 

СКЛАД

комісії з приймання-передачі майна

Голова комісії:  

  • Кизимишин Василь Йосипович - перший заступник  міського голови.

Члени комісії:

  • Богачук Жанна Едуардівна – провідний спеціаліст відділу обліку та звітності виконавчого комітету Тетіївської міської ради;
  • Пересада Інна Володимирівна – завідувач сектору комунального майна виконавчого комітету Тетіївської міської ради;
  • Гавюк Ярослав Васильович – начальник відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради;
  • Проніна Наталія Борисівна – бухгалтер відділу культури, молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради

 

    Перший заступник міського голови                                                       Василь КИЗИМИШИН

 

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

 

13 квітня 2023 року                                                                           № 93

Про  визначення тимчасового місця для

проведення виносної торгівлі

 

    З метою впорядкування стихійної торгівлі на території міста Тетієва та запобігання торгівлі у невстановлених місцях, враховуючи чисельні звернення громадян міста щодо визначення місця для проведення тимчасової вуличної торгівлі, на виконання рішення Тетіївської міської ради від 11.04.2023 року

№ 907- 19-VIII «Про визначення місця для проведення тимчасової вуличної торгівлі», керуючись Постановою КМУ від 15.06.2006 року №833 «Порядок провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживачів», Положенням про порядок організації виїзної (виносної) торгівлі на території ТТГ, ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», статтею  30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

1.Визначити тимчасове місце для проведення виносної торгівлі – по вулиці Соборна  в місті Тетієві згідно схеми розміщення об’єктів торгівлі (додаток №1) на період з 14 квітня 2023 року до встановлення торгівельного павільйону по вулиці Крючкова (міський ринок) в місті Тетієві.

2. Під час виносної  торгівлі дозволяється реалізація продовольчих   товарів нескладного асортименту, продукцією рослинництва, тваринництва і продуктами їх переробки власного виробництва, яка проводиться згідно з правилами їх продажу.

3. Виїзну (виносну) торгівлю здійснювати відповідно до ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», Постанови КМУ від 15.06.2006 року №833 «Порядок провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживачів», Положення про порядок організації виїзної (виносної) торгівлі на території Тетіївської територіальної громади  затвердженого рішенням виконавчого комітету Тетіївської міської ради від 26.05.2022 року №123.

4. Під час проведення торгівлі дотримуватися санітарних та протипожежних норм і правил, Правил благоустрою території Тетіївської міської територіальної громади, а також вимог інших нормативно-правових актів, прийнятих у межах компетенції органами державної влади та місцевого самоврядування, утримувати торгове місце в чистоті та порядку.

5. На визначене місце для виносної торгівлі заборонити заїзд автомобільного транспорту.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Й.Кизимишина.

 

      Перший заступник міського голови                                             Василь КИЗИМИШИН

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

 

13 квітня 2023 року                                                                           № 94

Про передачу комп’ютерного обладнання

 

Відповідно до підпункту 1 пункту "а" статті 29 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ЗУ «Про військовий обов’язок і військову службу», на виконання Програми підтримки заходів мобілізаційної підготовки на території Тетіївської міської територіальної громади, виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

1.Передати з балансу виконавчого комітету Тетіївської міської ради на баланс Другого відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київської області комп’ютерне обладнання у складі:

- ноутбук  Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 (892V7006RRA) та багатофункціональний пристрій  Pantum M6500 у кількості 4 одиниці на суму 80 659,92 грн;

- ноутбук  Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 (82V7006RRA) та багатофункціональний пристрій  CANON i-SENSYS MF651Cw c WiFi у кількості 1 одиниця на суму 30 081,00 грн

2.  Для передачі комп’ютерного обладнання створити комісію по прийманню-передачі у складі:

- Кизимишин В.Й. – голова комісії, перший заступник Тетіївського міського голови

- Анцупова Л.В. – начальник відділу обліку та звітності – головний бухгалтер виконавчого комітету Тетіївської міської ради

- Богачук Ж.Е. – провідний спеціаліст відділу обліку та звітності виконавчого комітету Тетіївської міської ради

- Полозюк Д.П. - начальник Другого відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київської області

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Й.Кизимишина.

 

     Перший заступник міського голови                                             Василь КИЗИМИШИН                                             

 

 

УКРАЇНА

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

 13 квітня  2023 року                                                                                95

Про наміри КП «Тетіївводоканал»

щодо зміни діючого тарифу на 

водопостачання та водовідведення


 

      Розглянувши лист КП «Тетіївводоканал» вхідний номер № 66 від 11.04.2023 року на виконання пункту ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року № 130, керуючись пунктом 2 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Тетіївської міської ради

 

В И Р І Ш И В :

  1. Надати дозвіл КП «Тетіївводоканал» оприлюднити наміри щодо збільшення діючого тарифу на водопостачання та водовідведення у 2023 році, для всіх груп споживачів а саме:
  • централізоване водопостачання – 35,94 грн за м3.
  • водовідведення – 85,19 грн за м3.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Василя Кизимишина.

 

        Перший заступник міського голови                                          Василь КИЗИМИШИН

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь